نرم افزار ارتباط با مشتری

نرم افزار ارتباط با مشتری؛ با ویژگی‌ها و مزیت‌ها آشنا شوید و کارکرد آن را بشناسید

 

نرم افزار ارتباط با مشتری، یک استراتژی جامع در کسب و کار است که باعث جذب، گسترش و حفظ مشتریان شده و سودآوری از طریق تکرار خرید را حاصل می‌کند. ERP تحت وب و یکپارچه تیمیار، با توجه به دیگر سیستم‌ها و زیرسیستم‌های مورد نیاز یک کسب و کار، امکان بازاریابی هدفمند را فراهم می‌کند و باعث پیش بینی نیازهای مشتریان، ارائه مطلوب تر خدمات و در نتیجه ایجاد حس وفاداری در آن‌ها می‌شود.

به‌کارگیری نرم افزار ارتباط با مشتری (CRM) یکپارچه با نرم فزار ERP تیمیار در مقابل نرم افزارهای جزیره‌ای، با امکان ایجاد گزارشات تحلیلی و ترکیبی در لحظه، باعث افزایش فروش، افزایش سود و کاهش هزینه‌ها می‌شود و از همه مهم‌تر وفاداری بیشتر مشتریان را برای کسب و کارها به ارمغان می‌آورد.

نرم افزارCRM  یکپارچه تیمیار این امکان را فراهم آورده تا با استفاده از اطلاعات ثبت شده در پرونده‌ی مشتریان و تحلیل دقیق آن، از نیازمندی‌ها و علاقه‌مندی‌های مشتریان مطلع شده و بتوان در سریعترین زمان ممکن نیازمندی‌ها را برطرف کرد و میزان فروش و درآمد کسب و کار را پیش‌بینی نمود. نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) تیمیار با سیستم‌های حسابداری، مدیریت خرید، مدیریت فروش، مدیریت منابع انسانی، نرم افزار انبارداری، مدیریت اتوماسیون اداری و... به صورت یکپارچه در ارتباط است و امکان مدیریت اکثر اطلاعات مربوط به هر مشتری در سیستم های مرتبط با ماژول CRM در پروفایل مشتری وجود دارد.

 

زیرسیستم های مدیریت ارتباط با مشتری

نرم افزار ارتباط با مشتری ابزار سیستماتیک کردن یکی از اصلی‌ترین بخش‌های سازمان یعنی امور مشتریان است. شاید این جمله معروف رایشلد را شنیده باشید که: «افزایش 5 درصدی وفاداری مشتریان، درآمد شرکت را از 25 به 85 درصد می‌رساند». هیچ کسب و کاری نمی‌تواند بدون توجه کردن به نظرات و ترجیحات مشتریان به حیاتش ادامه دهد و توسعه یابد. نرم افزار ارتباط با مشتری فناوری را به خدمت می‌گیرد تا مشتری و هر آن‌چه مربوط به اوست را در زیر ذره‌بین مدیران سازمان قرار دهد. اما چنین سیستمی چگونه کار می‌کند؟ چه چیزی ماژول ارتباط با مشتری سیستم ERP تیمیار را از سایر سیستم‌های مشابه، متمایز می‌کند؟ این مطلب را به چند و چون سیستمی اختصاص داده‌ایم که قرار است اطلاعات سازمان را درباره مشتریان تکمیل کند. لذا با تیمیار همراه شوید. همچنین اگر می‌خواهید مقایسه بهترین نرم‌ افزارهای CRM در جهان را ببینید، می‌توانید مقاله مقایسه CRM را مطالعه کنید.

  • از نرم افزار ارتباط با مشتری و مزایایش بگوییم
  • بخش‌های مختلف این سیستم را به‌اختصار مرور کنیم
  • از نتایج استقرار سیستم‌های ارتباط با مشتری برای سازمان بگوییم و
  • ماژول ارتباط با مشتری سیستم ERP تیمیار را بررسی کنیم.

 

منظور از مدیریت ارتباط با مشتری چیست؟

 مدیریت ارتباط با مشتری (CRM: Customer Relationship Management) عبارت است از مجموعه‌ای از راهبردها، فرآیندها و ابزارهایی که کسب و کارها به‌منظور تعامل با مشتریان به کار می‌گیرند. مدیریت ارتباط با مشتری قادر است فرایندهای مختلفی را در نرم افزارهای مختلف با هم ترکیب کند. نرم افزارهایی مانند نرم افزار مدیریت تولید، نرم افزار فروش، نرم افزار انبار، نرم افزار خرید چنین تعاملی با هدف تبدیل کردن مشتریان بالقوه به بالفعل و در عین حال، حفظ مشتریان فعلی صورت می‌گیرد. البته امروزه واژه CRM عمدتاً برای توصیف کردن پلتفرم مدیریت روابط با مشتری به کار می‌رود؛ اما باید توجه کنیم که CRM مفهومی وسیع‌تر از چیزی مثل فناوری یا تماس تلفنی است. مدیریت ارتباط با مشتری بر فرآیند و نیازهای کارکنان سازمان جهت ایجاد روابط سازنده و پایدار با مشتریان نیز مربوط می‌شود.

 

مدیریت ارتباط با مشتری را از چه جنبه‌هایی می‌توانیم بررسی کنیم؟

  • CRM به‌عنوان فناوری: CRM محصولی فناورانه نظیر نرم افزار ارتباط با مشتری است که برای دیجیتالی کردن فرآیندهای مرتبط با مشتری به کار می‌رود. این سیستم تمامی تعاملات بین کسب و کار و مشتریانش را ثبت، توصیف، گزارش و تحلیل می‌کند. این محصول می‌تواند برنامه، نرم‌افزار، سیستم یا راهکار CRM نامیده شود.
  • CRM به‌عنوان راهبرد: از این منظر، CRM رویکردی مدیریتی است که کسب و کار برای مدیریت کردن روابطش با مشتریان بالقوه و فعلی تدوین و اجرا می‌کند.
  • CRM به‌عنوان فرآیند: تلاش‌های مستمر کسب و کار برای مدیریت کردن بر تعاملاتش با مشتریان و بهبود آن‌ها.

 

مزایای نرم افزار ارتباط با مشتری

نرم افزار ارتباط با مشتری چه نوع سیستمی است؟

نرم افزار ارتباط با مشتری سیستمی یکپارچه است که معمولاً مدیریت فعالیت‌های بازاریابی، فروش و خدمات پس از فروش سازمان را در تعامل با سیستم ERP در بر می‌گیرد. هدف از طراحی سیستم CRM اطمینان‌بخشی به مدیران سازمان در خصوص تقویت پیوند با مشتریان فعلی و جلب کردن مجدد مشتریان از دست رفته است. بنابراین، سیستم‌هایی نظیر نرم افزار ارتباط با مشتری تیمیار:

  • اطلاعات مربوط به تعامل با مشتریان را از تمام کانال‌های ارتباطی گردآوری می‌کنند
  • با فراهم کردن امکان مدیریت متمرکز بر خدمات مشتریان، به دنبال ارتقای تجربه کلی و رضایتمندی آنان هستند و
  • تمامی فرآیندهای این سیستم‌ها بر حفظ مشتریان و تقویت ارتباط با آنان متمرکز هستند.

 

چرا کسب و کارها به نرم افزار ارتباط با مشتری نیاز دارند؟

ارتباط با مشتری را باید کلید موفقیت پایدار کسب و کارها بدانیم. شاید بزرگ‌ترین دلیل به‌کارگیری سیستم CRM در انواع کسب و کارها کمک کردن به افزایش فروش و بهبود مداوم تجربه مشتریان باشد. فرقی نمی‌کند که بازاریابی شرکتی انجام می‌دهید و هدفتان کسب و کارهای دیگر هستند (B2B: Business to Business) یا در نظر دارید محصولات یا خدماتتان را به مصرف‌کنندگان نهایی بفروشید (B2C: Business to Customer)؛ با نرم افزار ارتباط با مشتری می‌توانید چنین فرآیندهایی را خودکار و دیجیتالی کنید. اما مهم‌ترین دلایل روی آوردن سازمان‌ها به سیستم CRM به شرح زیر هستند:

  • با استفاده از نرم افزار ارتباط با مشتری، کسب و کارها می‌توانند روابطشان را با مشتریان، تأمین‌کنندگان، سهامداران و شرکای تجاری عمیق‌تر کنند.
  • ایجاد ارتباطات مطلوب در سراسر شبکه کسب و کار و نظارت بر رفتار مشتریان بالقوه و فعلی برای جلب کردن و حفظ آنان بسیار مهم است و چنین کارکردهایی در سیستم ارتباط با مشتری ERP تیمیار فراهم هستند.
  • نرم‌افزار CRM تمامی تعاملات مشتریان را از طریق مرکزی واحد، در دسترس می‌گذارد. چنین قابلیتی را می‌توانیم سفارشی کنیم. در نتیجه، اطلاعاتی نظیر سفارش‌ها، درخواست‌ها، سوابق خدمات، شکایات و موارد دیگر قابل بررسی خواهند بود؛ یعنی همه چیزهایی که سازمان لازم دارد.
  • سازمان‌ها به نرم افزار ارتباط با مشتری نیاز دارند تا بهره‌وری تیم‌های فروش کسب و کارشان را رصد کنند. چنین سیستم‌هایی می‌توانند اطلاعات مربوط به کیفیت بازاریابی و ارتباط با مشتری را با مکانیزم‌های مختلفی در اختیار مدیران بگذارند.

 

زمان مناسب روی آوردن کسب‌و‌کار‌ها به استفاده از نرم افزار ارتباط با مشتریان 

استارتاپ‌ها و کسب و کارهای کوچک غالباً بانک اطلاعات مشتریان کلیدی‌شان را با ذخیره‌سازی آن‌ها در ابزارهای بازاریابی ایمیلی یا صفحات گسترده (اکسل) ایجاد می‌کنند. اما چنین کاری برای مدتی جواب می‌دهد و با چنین ابزارهایی نمی‌توانید اطلاعات مشتریانتان را به‌صورت آنی به‌روز کنید. لذا در این مرحله CRM به کار می‌آید تا کسب و کارها بتوانند به داده‌های متنوع مشتریان دسترسی داشته باشند. از طرفی با نرم افزار ارتباط با مشتری می‌توانید مسائل مختلف منابع انسانی از جمله خروج کارکنان از سازمان را نیز مدیریت کنید. سیستم CRM حدس و گمان‌ها را درباره فرآیندهای مرتبط با مشتریان از بین می‌برد و با ذخیره‌سازی و نگهداری منسجم تمامی اطلاعات، پشتوانه مطمئنی برای تصمیم‌گیری‌ها فراهم می‌کند.

کار اصلی نرم افزار ارتباط با مشتری در سازمان

منظور از مشتری در سیستم CRM چه کسی است؟

اصطلاح «مشتری» در دهه 90 میلادی صرفاً به خریدارانی اطلاق می‌شد که محصولات یا خدمات خاصی را می‌خریدند و در ازای آن‌ها مبلغ معینی پرداخت می‌کردند. با گذشت زمان، این تعریف از «خریدار» صرف به «کاربر نهایی» تغییر کرده است. لذا امروزه این عبارت مفهوم وسیعی را در بر می‌گیرد. بنابراین، چنانچه تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی مخاطب سازمان‌ها را مشتری در نظر بگیریم، می‌توانیم انواع مشتریان کسب و کارهای مختلف قابل تعریف در سیستم‌هایی نظیر نرم افزار ارتباط با مشتری را به شرح زیر مشخص کنیم:

  • شهروندان برای نهادهای عمومی
  • مردم شهر برای شهرداری‌ها
  • بیماران برای بیمارستان‌ها
  • دانش‌آموزان و والدین برای مدارس و مؤسسات آموزشی
  • داوطلبان برای سازمان‌های غیردولتی
  • مشترکین محصولات و خدمات با مدت زمان ثابت برای شرکت‌های انرژی، روزنامه‌ها و مجلات
  • اعضای سازمان‌هایی که نیاز به عضویت دارند برای شرکت‌ها و انجمن‌های تجارت الکترونیک
  • کاربران برای برنامه‌ها و اپلیکیشن‌ها
  • مسافرین برای شرکت‌های حمل و نقل
  • مهمانان برای هتل‌ها و سازمان‌های خدماتی مشابه
  • کارکنان برای سازمان‌ها و شرکت‌ها

  • CRM فروش را بیشتر می‌کند.

سیستم ارتباط با مشتری، فروش و مدیریت کردن بر فرآیند آن را آسان‌تر می‌کند. خودکارسازی وظایف فروش و بازاریابی و فراهم‌سازی داده‌های قابل تحلیل منجر به افزایش فروش و کارایی سازمان می‌شود. ارائه پیشنهاد مناسب به مشتری مناسب و در زمان مناسب یکی از بهترین کارکردهای نرم افزار ارتباط با مشتری است که باعث بیشتر شدن فروش می‌شود.

  • CRM حفظ مشتری را تضمین می‌کند.

نرخ حفظ مشتری مهم‌ترین معیار برای موفقیت تجاری کسب و کارها و از دست دادن مشتریان، بزرگ‌ترین مانع رشد آن‌ها است. امکانات نرم افزار ارتباط با مشتری با فراهم کردن راهکارهای دائمی برای مسائل مشتریان باعث بهبود میزان حفظ مشتری می‌شوند. تحلیل چرخه عمر مشتریان و علل ریشه‌ای مسائل آن‌ها به شناسایی زمینه‌های بهبود و راهکارهای دائمی کمک می‌کند.

  • CRM کارایی را ارتقا می‌دهد.

مدیریت کردن تمامی فعالیت‌های عمده روزانه بازاریابی و فروش از محلی متمرکز، همکاری بین تیم‌های داخلی و خارجی را تسهیل می‌کند. همچنین، هماهنگی لازم را در بین تمامی بخش‌های سازمان بهبود می‌دهد و به مدیریت پروژه کمک شایانی می‌کند. تحلیل‌های وظیفه‌محور نرم افزار ارتباط با مشتری در کنار سایر سیستم‌های ERP  بینشی عمیق را درباره روش انجام دادن کارها ایجاد و به بهینه‌سازی دائمی فرآیندها کمک می‌کند.

  • نرم افزار ارتباط با مشتری تجربه مشتریان را بهبود می‌بخشد.

نرم افزار ارتباط با مشتری تمامی اطلاعات مشتری را گردآوری و مدیریت می‌کند تا اطلاعات هر فردی که تعاملی با وی صورت می‌گیرد، قابل رصد باشد. داده‌های مشتری از همه منابع و کانال‌های ارتباطی در این سیستم ادغام می‌شوند و تحلیل رفتار وی را امکان‌پذیر می‌کنند. با چنین سیستمی می‌توانید مشتریانتان را واقعاً بشناسید و تمامی فعالیت‌های فروش، بازاریابی، پس از فروش و سایر مراحل کار را برای تقویت وفاداری مشتری بهینه کنید و به‌طور مستمر بهبود بخشید.

  • CRM اشتراک‌گذاری دانش را ساده می‌کند.

برقراری ارتباط نادرست با مشتریان اعم از استفاده‌کنندگان از محصولات و خدمات و کارمندان، به‌علت فقدان یا نقص اطلاعات، منجر به اتلاف وقت و تخریب اعتبار سازمان می‌شود. ابزارهای اطلاعاتی نرم افزار ارتباط با مشتری تیمیار دسترسی آسان به اطلاعات را فراهم و به ایجاد کردن فرهنگی مشارکتی کمک می‌کنند. در نتیجه، ارتباط با اعضای تیم و مشتریان روان‌تر و شفاف‌تر می‌شود.

  • نرم افزار ارتباط با مشتری باعث شفافیت بیشتر در سازمان می‌شود.

نرم افزار ارتباط با مشتری با ثبت و نگهداری کردن تمامی وظایف مربوط به مسائل مشتری و تعریف کردن مسئولیت‌های هر فردی که در این زمینه فعالیت می‌کند، باعث شفافیت بیشتر می‌شود. این نرم‌افزار در واقع، پلتفرمی است که در آن تمامی فعالیت‌ها از فروش گرفته تا خدمات مشتری مدیریت می‌شوند و تحت نظارت هستند. در نتیجه همکاری، اندازه‌گیری شاخص‌های کمّی و ارزیابی عملکرد در آن ترغیب می‌شود.

  • سیستم ارتباط با مشتری به تداوم بقای سازمان کمک می‌کند.

نرم افزار ارتباط با مشتری در کنار سیستم ERP برای بقا و رشد کسب و کارها حیاتی هستند. امروزه عمده سازمان‌های تجاری در سراسر جهان به‌نوعی از CRM استفاده می‌کنند. اما سیستم‌های CRM جدید عمدتاً برای کارکردهای راهبردی‌تری مثل حفظ مشتری، به‌ویژه با توجه به فرآیندهای تحول دیجیتال، به کار گرفته می‌شوند.

 

امکانات و ویژگی‌های نرم افزار ارتباط با مشتری

 

وجه تمایز نرم افزار ارتباط با مشتری تیمیار در چیست؟

ماژول ارتباط با مشتری ERP تیمیار برای خودکارسازی بسیاری از فعالیت‌های فروش و بازاریابی به کار می‌رود. با عملکردهای متمایزی نظیر اتوماسیون بازاریابی، بسیاری از وظایف پیچیده به‌طور منسجم به کمک هوش مصنوعی انجام می‌شوند. همچنین، نرم افزار ارتباط با مشتری تیمیار تجربه مشتریان را با یکپارچه‌سازی تعاملات آن‌ها در تمامی کانال‌های ارتباطی ثبت و تحلیل می‌کند و ارتقا می‌دهد. با استفاده از این سیستم، تیم‌های فروش می‌توانند فرآیندهای پیچیده را مدیریت کنند. ‏سیستم CRM تیمیار‏ ‏هماهنگی بین تیم‌ها را تسهیل و کارایی کسب و کارتان را بیشینه می‌کند. در نتیجه، کاربران و ذینفعان می‌توانند ارتباطی اثربخش‌تر و شفاف‌تر با یکدیگر داشته باشند.

 

کار اصلی نرم افزار ارتباط با مشتری در سازمان چیست؟

  • نرم افزار ارتباط با مشتری به کسب و کارها کمک می‌کند تا داده‌های مشتریان را ترکیب کنند. در نتیجه، به جای تهیه کردن جداول جداگانه داده‌های مشتریان برای واحدها و بخش‌های مختلف، آن‌ها را در یک نرم‌افزار CRM گردآوری می‌کنند. این کار امکان مدیریت روزآمد و دقیق اطلاعات مشتریان را از موقعیتی متمرکز فراهم می‌کند. در مواردی که بیش از یک واحد یا کارمند با یک مشتری تعامل دارند، CRM این اطمینان را حاصل می‌کند که هر کاربر به‌طور منظم و همزمان از کل سیر تعاملی با مشتری مطلع شود.
  • سیستم‌هایی نظیر نرم افزار ارتباط با مشتری تیمیار داده‌های دیجیتال مشتریان را برای دستیابی به نتایج تجاری معنادار و ارزشمند ثبت و نگهداری می‌کنند. در واقع، راز انجام عملیات بزرگ و پیچیده بازاریابی با تیم‌های کوچک، ویژگی‌های اتوماسیون مبتنی بر هوش مصنوعی CRM است که مبتنی بر قوانین کسب و کار صورت می‌گیرد.
  • برای آن‌که تیم‌های فروش، بازاریابی و خدمات مشتری به‌راحتی وظایف روزانه‌شان را انجام دهند، نرم افزار ارتباط با مشتری مدیریت متمرکز وظایف و ارزیابی عملکرد کاربران داخل و خارج از سازمان را ممکن می‌کند.
  • سیستم‌های CRM با امکانات مدیریت فروش و فرصت‌هایی که در این خصوص فراهم می‌آورند، راهکارهایی کلیدی برای تعریف کردن انواع مختلف فرآیندهای فروش و نظارت بر تمامی آن‌ها هستند. CRM امکان پیگیری و گزارش کردن گام به گام درباره افراد مسئول یک فرصت فروش، مرحله فعلی آن فرصت، داده‌های مربوط به احتمال فروش، اقدامات لازم برای استفاده از فرصت و ظرفیت فروش را فراهم می‌کند.
  • نرم افزار ارتباط با مشتری برای تسهیل و بهبود تعامل با مشتری، کمپین‌های فروش و بازاریابی ‏طراحی شده است. این قابلیت‌ها با افزایش کارایی، خودکارسازی وظایف، و تحلیل داده‌ها همراه هستند. راهبرد CRM قوی راهکاری منسجم ‏را برای مدیریت کردن تعامل با مشتری در تمام نقاط تماس فروش، بازاریابی و تیم‌های خدمات مشتری به وجود می‌آورد. این ویژگی به نظارت بر موارد زیر کمک می‌کند:
  • مشتریان بالقوه و فعلی
  • نیازها و ترجیحات مشتری
  • فرآیندهای جذب مجدد ‏مشتری
  • بهینه‌سازی وب‌سایت‌های محصولات یا خدمات و
  • افزایش اثربخشی کمپین‌های ‏تبلیغاتی

نرم افزار ارتباط با مشتری مدیریت کسب و کار را بهبود می‌بخشد و آگاهی از برند را در بین ذینفعان سازمان تا حد زیادی ارتقا می‌دهد.

 

استفاده از نرم افزار ارتباط با مشتری

مهم‌ترین امکانات و ویژگی‌های نرم افزار ارتباط با مشتری کدامند؟

  • نرم افزار ارتباط با مشتری باید بتواند داده‌های مشتریان را از تمامی سیستم‌های موجود جمع‌آوری کند، آن‌ها را با الگوریتم‌های ساده مبتنی بر مشتری پالایش کند و در دسترس کاربران بخش‌های مختلف شرکت بگذارد. الگوریتم‌های هوشمند، ادغام کردن اطلاعات منابع و کانال‌های ارتباطی مختلف را امکان‌پذیر و به ایجاد پایگاه دقیق‌تری از داده‌های مشتریان کمک می‌کنند. این فرآیندها باعث می‌شوند تا داده‌های تکراری و نادرست ثبت نشوند.
  • کارت‌های مشتری مبتنی بر شرکت (B2B) و مبتنی بر شخص (B2C) باید به‌صورت جداگانه یا یکجا قابل استفاده باشند. چنانچه تغییراتی در اطلاعات نمایه مشتری ایجاد شود، کاربر باید بتواند به‌آسانی فیلدهای داده جدید را بدون نیاز به پشتیبانی فنی به کارت مشتری بیفزاید. همچنین، در نرم افزار ارتباط با مشتری کاربران باید ابزاری برای ایجاد کردن برچسب‌های خاص برای کانال‌های فروش داشته باشند تا ویژگی‌های یکتای هر مشتری را تعریف کنند. از طرفی آن‌ها باید بتوانند بسته به سطح دسترسی‌شان به انواع داده‌های مشتریان دست یابند و از آن‌ها برای مشاغلشان کمک بگیرند.
  • سیستم‌هایی نظیر نرم افزار ارتباط با مشتری سیستم ERP تیمیار امکانات زیر را در اختیار کاربران می‌گذارند:
  • پیگیری پیشرفت فروش
  • نظارت کردن بر تعاملات در تمامی کانال‌ها و مدیریت ارتباطات مشتری
  • پیگیری وظایف مرتبط با مشتری که به کاربران محول شده است
  • مشاهده اسناد به اشتراک گذاشته شده با مشتریان
  • یادداشت‌برداری درباره مشتریان
  • بررسی نتایج نظرسنجی مشتری و
  • رصد کردن رفتارهای دیجیتال مشتریان
  • کاربران باید بتوانند مجموعه داده‌های سفارشی را برای کارت‌های مشتری، سفارش‌ها، صورتحساب‌ها و تراکنش‌ها ثبت کنند. تمام داده‌های اضافه شده باید به‌طور خودکار در تحلیل‌ها و گزارش‌ها قابل استفاده باشند.

برای انتخاب کردن نرم افزار ارتباط با مشتری که بتواند به بهترین شکل با شرایط کسب و کارتان سازگار شود، لازم است معیارهای زیر را در نظر بگیرید.

  • امکانات محصول: امکانات ماژول ارتباط با مشتری باید نیازهای فعلی و آتی کسب و کارتان را برآورده کنند و دائماً به‌روز شوند.
  • قابلیت انطباق و سفارشی‌سازی: برای انطباق یا به‌روزرسانی نرم افزار ارتباط با مشتری نباید نیازی به تیم‌های فنی و مشاوره باشد.
  • مقیاس‌پذیری: با توسعه یافتن تیم‌های فروش، بازاریابی و خدمات مشتری، نباید هیچ مشکلی در استفاده کردن از سیستم CRM یا کارکردش ‏رخ دهد؛ البته ما در تیمیار به این اصل مهم توجه می‌کنیم.
  • نوع کاربری: رابط کاربری نرم افزار ارتباط با مشتری باید معماری ساده‌ای داشته باشد، به‌آسانی تنظیم شود و قابل فهم باشد.
  • پشتیبانی فنی: سیستم باید امکانات فنی مناسب و خدمات پشتیبانی قوی داشته باشد.
  • مطابقت با استانداردهای قانونی: نرم افزار ارتباط با مشتری باید با استانداردهای قانونی محلی و بین‌المللی کشورهای مورد ‏استفاده مطابقت داشته باشد.
  • انعطاف‌پذیری در زمینه ادغام: محصول باید به‌راحتی در سایر سیستم‌های سازمان از جمله ERP ادغام شود یا با آن‌ها کار کند.

 

چه کارهایی را با استفاده از نرم افزار ارتباط با مشتری نمی‌توانیم انجام دهیم؟

سیستم‌های ‏CRM‏ برای پشتیبانی کردن از بخش‌های عملیاتی نظیر برنامه ریزی منابع تولید، مدیریت انبار و ‏ذخیره‌سازی و مالی و حسابداری طراحی نشده‌اند؛ اما می‌توانند با ‏چنین سیستم‌هایی ادغام شوند. با وجود این، تمامی فعالیت‌های فروش، بازاریابی و خدمات مشتری باید در نرم افزار ارتباط با مشتری ثبت شوند تا نتایج اثربخشی ‏حاصل کنند. برخی نرم‌افزارهای ارتباط با مشتری صرفاً برای مدیریت داده‌های تحلیلی طراحی شده‌اند یا برخی دیگر برای مدیریت کردن تعاملات رسانه‌های اجتماعی به کار می‌روند. لذا بسته به نیاز کسب و کار، ماژول ارتباط با مشتری مجموعه‌های تخصصی نظیر تیمیار ضمن ارائه کردن خدمات مربوط به مدیریت ارتباطات مشتری، امکاناتی کلیدی نظیر اتوماسیون فروش و بازاریابی، تحلیل رفتار دیجیتال، مدیریت کمپین دیجیتال ‏و مدیریت فرصت را برای کمک به سازمان‌ها فراهم می‌کنند.

 

نرم افزار ارتباط با مشتری به درد کدام بخش‌های سازمان می‌خورد؟

سیستم ‏CRM‏ تقریباً با هر واحد سازمانی، از فروش، بازاریابی و خدمات ‏مشتری گرفته تا منابع انسانی، کارگزینی و توسعه کسب و کار سر و کار دارد. متمرکز کردن تمامی اطلاعات مشتریان، ثبت و ‏ تحلیل درخواست‌های مشتری به‌طور طبقه‌بندی شده، شناسایی کردن فرصت‌های فروش و مدیریت کمپین‌های ‏بازاریابی دیجیتال برخی از ویژگی‌هایی هستند که سیستم ارتباط با مشتری ارائه می‌دهد. بنابراین، با ‏دسترسی داشتن به انواع اطلاعات مشتری با استفاده از این سیستم، همکاری فرآیندهای مختلف با یکدیگر و کارایی ‏سازمانی ارتقا می‌یابد. با چنین توصیفی تقریباً تمامی بخش‌های سازمان به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم به امکانات و خدمات نرم افزار ارتباط با مشتری نیاز دارند.

 

نرم‌افزار ارتباط با مشتری مبتنی بر فرآیند به کسب و کارها

سیستم ‏CRM‏ مبتنی بر فرآیند چیست و مزایایش کدامند؟

شتاب تحول دیجیتال به‌کارگیری نرم افزار ارتباط با مشتری مبتنی بر فرآیند را به نیازی مهم تبدیل کرده است. ‏هدف مدیریت فرآیند بهینه‌سازی بخش‌های عملیاتی سازمان به‌منظور افزایش کارایی و دستیابی به اهداف ‏است و نرم‌افزار ‏CRM‏ مبتنی بر فرآیند به کسب و کارها کمک می‌کند تا با سرعت تغییرات و تحولات همگام شوند. این سیستم با ‏فراهم کردن دسترسی فوری به تمام اطلاعات مهم مورد نیاز کاربران، زمان پردازش‌ها را کم و تمامی اجزای سازمان را در جهت بهبود مستمر فرآیندها هماهنگ می‌کند. از مزایای این سیستم فرآیندگرا می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • نهادینه‌سازی: مشخص کردن شرح وظایف و حوزه‌های مسئولیت، دیجیتال کردن و ثبت کلیه اطلاعات.‏
  • شفافیت: فراهم‌سازی امکان نظارت واضح بر این‌که چه کسی، چه کاری، در چه مرحله‌ای و برای چه مدتی انجام می‌دهد.‏
  • مقیاس‌پذیری: امکان گزارش‌گیری از نتایج عملکردی در هر سطح.
  • کارایی: دستیابی به خروجی بیشتر در زمانی کمتر.
  • انعطاف‌پذیری: سازگاری با تحولات سازمانی.
  • صرفه‌جویی: بهینه‌سازی هزینه‌ها با شناسایی بارهای کاری غیرضروری.‏
  • راحتی: ساده‌سازی دسترسی به اطلاعات.‏
  • امنیت: مدیریت دسترسی به داده‌ها و سیاست‌های کاری با ابزارهای کنترل دیجیتال.‏

 

نتیجه‌گیری

نرم افزار ارتباط با مشتری به‌عنوان زیرسیستم ERP یا مستقل از آن، ابزاری است که کسب و کارها با استفاده از آن می‌توانند تمامی عملیات مرتبط با مشتریان را کنترل کنند. سیستم CRM با متمرکز کردن اطلاعات مختلف مشتریان، علاوه بر ساده‌سازی دسترسی‌ها و ارتقای بهره‌وری سازمانی، تعامل سازنده سازمان با مشتریان مختلف و وفاداری آن‌ها را تضمین می‌کند. سیستم‌های فرآیندگرایی نظیر تیمیار می‌توانند نقاط قابل بهبود فرآیندهای سازمانی بخش‌هایی نظیر بازاریابی، فروش و تحقیق و توسعه را شناسایی و برای تصمیم‌گیران گزارش کنند. با به‌کارگیری نرم افزار ارتباط با مشتری تیمیار محصولات و خدماتتان را مشتری‌محور کنید.

 

 
سیستم های مدیریت ارتباط با مشتری
 

 

 

زیرسیستم‌های مدیریت ارتباط با مشتری تیمیار

  • مدیریت اطلاعات مشتری
    • ​ثبت مشتریان حقیقی/ حقوقی و مدیریت تمامی اطلاعات مورد نیاز
    • طبقه بندی مشتریان
    • جستجوی سفارشی بر اساس فیلدهای مورد نظر
    • ​ارتباط مشتری با سرفصل حسابداری اشخاص به صورت اختیاری یا اجباری
    • اختصاص کارشناس بازاریابی، فروش و پشتیبانی به مشتریان
    • ​تعیین رابط برای مشتریان و ارتباط با یکدیگر به صورت یک به چند و بلعکس
    • درون‌ریزی و برون‌ریزی اطلاعات مشتری از طریق فایل‌های متنی CSV
    • ​ایجاد حساب سایت (پورتال) و اختصاص نام کاربری و رمز عبور برای مشتریان
    • امکان تغییر رمزعبور مربوط به حساب کاربری مشتریان در سایت (پورتال)
    • ​مدیریت دسترسی به اطلاعات مشتریان در سطح کاربر، گروه و سمت
    • افزودن توضیحات و الصاق انواع فایل متنی، تصویری و صوتی به پرونده مشتری
    • به‌روزرسانی تاریخ تغییر مشتری با ایجاد یا تغییر اطلاعات و توضیحات
  • مدیریت ارتباط با مشتری
    • ​ارسال اعلان برای مشتریان دعوت شده به یک رویداد و نمایش لیست رویدادها
    • برقراری ارتباط از طریق پست‌الکترونیک، پیامک و گفتگو
    • ​ مدیریت جلسات و رویدادهای مرتبط با مشتری
    • الصاق تمامی مکاتبات اداری، نامه‌های الکترونیک، پیامک‌ها، اسناد و مدارک، فاکتورهای فروش و ... به پرونده مشتری
    •  ایجاد ارتباط بین مشتریان حقیقی و حقوقی 
    • ثبت سمت برای رابط مشتریان حقیقی و حقوقی
    • ​مدیریت خدمات سطح سرویس SLA
    • مدیریت مکالمات تلفنی با مشتری و ایجاد پاپ آپ برای مسئولین مربوطه در زمان تماس
    • ضبط مکالمات تلفنی و ارتباط خودکار مکالمات ضبط شده با پرونده مشتری
    • ​ارتباط با تجهیزات Caller ID
  • ساخت گزارش
    • ​ ایجاد گزارشات سفارشی بر اساس تمامی اطلاعات پرونده مشتری (غیرمالی و مالی)
    • ​ جستجوی پیشرفته و پیچیده در اطلاعات CRM
    • ​ساخت نمودارهای متنوع به صورت دایره‌ای، میله‌ای، هرمی، قیفی و...
    • ​ ایجاد انواع فیلترهای انتخاب مشتریان

 

فرایندها، سیستم‌ها، زیر سیستم‌ها و عملیات خودکار سیستم مدیریت ارتباط با مشتری تیمیار

  • فرایندها
    • ثبت مشتریان حقیقی/ حقوقی
    • ایجاد پوشه اطلاعات مشتری در اسناد و ایجاد ارتباط
    • ایجاد حساب مشتری در حسابداری
    • ثبت نام آنلاین مشتری از سمت سایت (پورتال)
    • ایجاد باشگاه مشتریان
    • طبقه بندی مشتریان و ایجاد دسترسی‌های سمت سایت برای هر طبقه مشتری
  • سیستم‌ها، زیر‌سیستم‌ها و ماژول‌های مرتبط 
    • ارتباط با سیستم حسابداری
      • ایجاد حساب مشتری در اشخاص حسابداری
    • ارتباط با سیستم ایمیل
      • ارسال ایمیل جدید از طریق صفحه مشخصات مشتری
      • برگزیده کردن ایمیل‌های مشتری
    • ارتباط با سیستم مدیریت اسناد و مدارک سازمان
      • ایجاد فایل از ماژول مشتری و ذخیره آن در ماژول اسناد
      • مشاهده تمامی اسناد مرتبط با مشتری
    • ارتباط با سیستم اقدامات (تسک‌ها)
      • برگزیده کردن اقدام‌های مشتری
      • ایجاد اقدام مختص به هر مشتری و اجرای آن با توجه به جریان کار تعریف شده در ماژول اقدام
    • ارتباط با سیستم مدیریت فروش
      • مشاهده فاکتورهای فروش مشتری دارای حساب در حسابداری
    • ارتباط با سیستم مدیریت خرید
      • مشاهده فاکتورهای خرید مشتری دارای حساب در حسابداری
    • ارتباط با سیستم کیفیت (نظرسنجی)
      • مشاهده نظرسنجی‌های مرتبط با مشتری
    • ارتباط با سیستم صرافی
      • مشاهده فاکتورهای صرافی مشتری دارای حساب در حسابداری
    • ارتباط با سیستم مدیریت پروژه
      • مشاهده پروژه‌های مرتبط با مشتری
    • ارتباط با سیستم گفتگو
      • مشاهده گفتگوهای انجام شده با مشتری
    • ارتباط با سایت
      • ثبت نام آنلاین مشتریان (ایجاد فرم ثبت نام و گره‌های امنیتی)
      • تغییر رمز عبور سایت
      • مشاهده، ویرایش و حذف آدرس مشتری
      • مشاهده، ویرایش و حذف اطلاعات حساب مشتری
      • مشاهده، ویرایش و حذف اطلاعات کارت مشتری
      • افزودن مشتری حقیقی و حقوقی و ویرایش اطلاعات آن‌ها توسط مشتری وارد شده از سمت پورتال
      • مشاهده اطلاعات مشتریان مرتبط توسط مشتری وارد شده از سمت پورتال
      • امکان ورود به پورتال از طرف مشتری های مرتبط در صورت وجود مجوز
  • سایر عملیات خودکار 
    • ثبت خودکار تاریخچه تمامی تغییرات سیستمی
    • آگاه‌سازی خودکار کاربران (دارای دسترسی به مشتری) از آخرین تغییرات، از طریق ارسال اعلان
    • ارسال اعلان هنگام ایجاد مشتری جدید برای کاربران با دسترسی مدیر روی ماژول مشتری
    • ایجاد خودکار پوشه سیستمی در ماژول اسناد برای مشتریان
    • ارتباط با فاکتور‌های خرید و فروش مشتری
    • ارتباط با سیستم اتوماسیون اداری

ویژگی‌های کلیدی مدیریت ارتباط با مشتری تیمیار

  •  یکپارچگی مدیریت ارتباط با مشتریان تیمیار با سایر سیستم‌ها و زیرسیستم‌ها

مدیریت ارتباط با مشتریان تیمیار، سیستمی یکپارچه از یک ERP کاملاً بومی و ایرانی است، که نیاز به استفاده از نرم افزارهای جزیره‌ای را به‌طور کلی برطرف می‌سازد و با ارائه یک راهکار یکپارچه با عنوان نرم افزار یکپارچه CRM تیمیار، این امکان را ایجاد می‌نماید تا تمامی امور مرتبط با کسب و کار در این چارچوب امن به انجام رسد. نرم افزار ارتباط با مشتری در تیمیار مانند دیگر سیستم‌های ERP تیمیار، سیستمی از این مجموعه قوی بوده و به رشد و بقاء کسب و کار، کمک بسیار خواهد کرد. یکی از موارد بسیار مهم در انتخاب و استفاده از یک نرم افزار کارا، وجود یکپارچگی واقعی و استاندارد، میان بخش‌های مختلف و وابسته آن است و زمانی مؤثر و مفید است که در کنار سیستم‌های حسابداری، خرید، فروش، پرسنلی، اتوماسیون اداری، سایت (پورتال) و...، حیات داشته و در کنار هم و به‌صورت یکپارچه همراه باشند.

  • امکان نمایش لیست مشتریان (حقیقی/ حقوقی) در داشبورد خانه

در سیستم CRM تیمیار، امکان مشاهده لیست مشتریان (حقیقی/ حقوقی) به منظور دسترسی آسان به پرونده آن‌ها، با فراخوانی ویجت مربوطه بر روی داشبورد ماژول خانه وجود دارد.

 

  

امکان افزودن ویجت مشتری در داشبورد خانه
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری
  • ​ قابلیت انتخاب ستون‌های اطلاعاتی موردنظر و نمایش آن در لیست مشتریان

در سیستم CRM تیمیار، امکان انتخاب و مشاهده ستون‌های مورد نیاز از اطلاعات مشتریان از لیست ستون‌های اطلاعاتی قابل نمایش، وجود دارد.

انتخاب ستون های اطلاعاتی
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری
  • ​ مرتب سازی (Sort) لیست مشتریان بر اساس برخی ویژگی‌ها

در سیستم CRM تیمیار، امکان مرتب سازی به صورت صعودی و نزولی بر اساس شماره مشتری، تاریخ ایجاد (ورود اطلاعات) مشتری و تاریخ تغییر اطلاعات مشتری و تاریخ ثبت توضیحات وجود دارد. 

مرتب کردن (Sort) لیست مشتریان
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری
  • ​ ایجاد فیلترهای کاملاً شخصی شده، بر اساس فیلد ها و مقادیر مورد نظر

در نرم افزار ارتباط با مشتری تیمیار، امکان ایجاد فیلتر مشتریان با شرایط شخصی سازی شده و مورد نظر وجود دارد. همچنین، با ذخیره فیلتر مورد نظر می‌توان به دفعات از آن استفاده نمود.

فیلتر بر اساس فیلدهای مورد نظر
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری
  • ​ ثبت رویداد (قرار ملاقات، آموزش و...) برای هر مشتری یا لیستی از مشتریان

در نرم افزار ارتباط با مشتری تیمیار، امکان ایجاد رویداد برای یک مشتری، تعدادی از مشتریان یا طبقه خاصی از مشتریان وجود دارد.

امکان ایجاد رویداد جدید
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری
  • درون ریزی اطلاعات مشتری

در سیستم CRM تیمیار، امکان درون ریزی نامحدود فایل CSV (امکان تنظیم کردن فیلدهای مورد نظر خود با فیلدهای موجود در پایگاه‌ داده تیم‌یار هنگام درون‌ریزی) وجود دارد.

درون ریزی اطلاعات مشتری
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری
  • ​ برقراری ارتباط با مشتری توسط دستگاه‌های مختلف (کالر آیدی Caller ID)

در نرم افزار ارتباط با مشتری تیمیار، امکان نمایش وضعیت مشغول یا آزاد بودن خط، نمایش تماس خروجی به همراه شماره گرفته شده، نمایش تماس ورودی به همراه شماره تماس گیرنده، نمایش مدت زمان مشغول بودن خط، نمایش تاریخچه هر خط از طریق دستگاه‌های مختلف کالر آیدی وجود دارد.

برقراری ارتباط از طریق کالر آیدی
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری

ایجاد سریع حساب شخص در حسابداری از طریق ماژول مشتری

در سیستم CRM تیمیار، امکان ایجاد حساب مشتری در حسابداری در هنگام ثبت اطلاعات مشتری در CRM و بعد از ثبت اطلاعات، امکان‌پذیر است.

ایجاد حساب شخص به صورت مستقیم
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری

 

  • تاریخچه‌ای کامل از کلیه ارتباطات مابین فروشنده و مشتریان (مشتری، مشاور، تامین کننده و ...)

در سیستم مدیریت ارتباط با مشتری تیمیار، تمامی ارتباطات فرایندهای مابین فروشنده و مشتریان ثبت و به سادگی قابل پیگیری و در دسترس است.

تاریخچه ارتباطات و فرآیندهای مشتری
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری
  • ایجاد باشگاه مشتریان

در سیستم CRM تیمیار، امکان ایجاد گروه‌های مختلف با دسترسی‌های متفاوت در باشگاه مشتریان وجود دارد. با توجه به طبقه مشتری می‌توان دسترسی‎های متفاوتی را برای آن‌ها در نظر گرفت.

پورتال مشتریان تیمیار
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری
  • ​ ایجاد مشتری جدید از سمت سایت (پورتال) و تأیید آن در ماژول مشتری

در سیستم مدیریت ارتباط با مشتری تیمیار، امکان ایجاد مشتری جدید با دسترسی به سایت از دو طریق امکان پذیر است:

۱. ثبت نام از سمت سایت و بر اساس فرم SignUp ایجاد شده و مورد نظر (تایید خودکار/ تایید توسط کاربر سیستمی CRM تیمیار)

۲. ایجاد کاربری و دسترسی مشتری به سایت از سمت سیستم CRM تیمیار

روند ایجاد مشتری جدید از سمت سایت (پورتال)
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری

 

  • ارسال لینک ویرایش اطلاعات از طریق پیامک و پست الکترونیک به مشتریان به جهت تکمیل اطلاعات

در سیستم CRM تیمیار، ارسال لینک ویرایش اطلاعات به مشتریان به جهت تکمیل اطلاعات و تغییر طبقه ‌بندی آن‌ها، از طریق شماره پیامک و آدرس پست‌الکترونیک ثبت شده در اطلاعات مشتری، به‌سادگی امکان‌پذیر است.

  • طبقه بندی و ایجاد حق دسترسی متفاوت برای گروه مشتریان

در سیستم CRM تیمیار، امکان ایجاد طبقه‌های مختلف از مشتریان به‌جهت تعیین حق دسترسی آن‌ها و میزان برخورداری از امکانات سیستم، فراهم آمده است.

طبقه بندی مشتریان بر اساس دسترسی
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری

 

 

  • ارتباط کامل با ماژول‌های مرتبط در فرایند اتوماسیون اداری (اسناد، اقدام، پیامک، کیفیت، تقویم، پست الکترونیک)
  • تاریخچه کامل تسک‌ها و اقدامات مابین مشتری و فروشنده
  • تاریخچه کامل اسناد، صورتجلسات، قراردادها و... مابین مشتری و فروشنده
  • ثبت تمامی ارتباطات داخلی و خارجی با مشتری از قبیل فایل صوتی مکالمات، پست الکترونیک، پیامک، توضیحات و....
  • نظرسنجی از مشتریان و ارتباط آن با پرونده مشتری
تاریخچه اقدامات مشتری
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری
تاریخچه اسناد مشتری
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری
  • گزارش‌گیری توسط انواع فیلترها و ابزار جهت تسهیل و تسریع فرایندکاری

در سیستم CRM تیمیار، امکان ایجاد و ذخیره فیلترهای مختلف و پرکاربرد مورد نیاز کسب و کار فراهم بوده و باعث سادگی و سرعت بخشیدن به فرایند‌های کاری و ایجاد گزارش‌های مختلف از مشتریان می‌شود.

گزارش بر اساس فیلدهای مورد نظر از مشتریان
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری
  • ایجاد گزارشات ترکیبی و تحلیلی مرتبط با ماژول‌های مالی و ارتباطی به کمک BI

در نرم افزار CRM تیمیار، امکان ایجاد انواع گزارش‌های مالی و ارتباطی یکپارچه مرتبط با مشتریان از طریق راهکار هوش تجاری تیمیار وجود دارد. امکان استفاده و مشاهده این گزارش‌های تحلیلی و ترکیبی بر روی داشبورد مدیریتی وجود دارد.

گزارش اطلاعات مشتریان
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری
گزارش لیست خرید مشتریان به تفکیک مشتری
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری
گزارش ریزفاکتور فروش/سفارش فروش/پیش فاکتور فروش/برگشت از فروش به تفکیک مشتری
ویژگی های نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری
{{massage_and_class_chat.message}}
{{massage_and_class_tariff.message}}