نرم افزار تولید پیوسته

 

نرم افزار تولید پیوسته ثمر

ثمر، راهکار تخصصی تولید تیم‌یار، به پالایشگاه‌ها، کارخانه‌های ذوب‌آهن، تولید مواد شیمیایی و کسب‌وکارهایی که از تولید پیوسته استفاده می‌کنند، امکان می‌دهد تمام فرایندهای خود را منعطف و چابک مدیریت کنند. نرم‌ افزار تولید پیوسته ثمر به مدیران تولید کارخانه‌ها و مجموعه‌های عظیم صنعتی که تولید پیوسته دارند امکان می‌دهد زمان‌های توقف را به‌دقت مدیریت کنند و کاهش دهند، مدیریت ضایعات را دقیق و با جزئیات انجام دهند، پایش دستگاه‌ها را در لحظه و از هرجا انجام دهند، مدیریت سفارش‌های ساخت، دستور‌های تولید، سفارش مواد اولیه، مدیریت پروژه‌ها، مدیریت منابع انسانی و مدیریت مصرف مواد اولیه را دقیق و چابک پیش ببرند. داشبوردهای مدیریتی ثمر به شما امکان می‌دهد به تمام فرایندهای مدیریت تولید از هرجا و در هر لحظه نظارت داشته باشید. گزارش‌های متنوع ثمر شما را در لحظه از وضعیت خطوط تولید و پیشرفت پروژه‌ها مطلع می‌کند و هوش تجاریِ آن امکان ساخت و دریافت گزارش‌های تحلیلی، آماری و توصیفی را به شما می‌دهد.

 

 

مزایای نرم افزار تولید پیوسته ثمر

مدیریت اثربخش انبارهای تولید

مدیریت اثربخش انبارهای تولید (مواد اولیه، پای‌کار، ضایعات، نیم‌ساخته و محصول نهایی)

مدیریت تامین‌کنندگان

مدیریت تامین‌کنندگان

دوباره‌کاری‌های خطوط تولید

ثبت توقفات و دوباره‌کاری‌های خطوط تولید

کنترل و شناسایی گلوگاه‌های تولید

کنترل و شناسایی گلوگاه‌های تولید

کنترل کیفیت محصولات

کنترل کیفیت محصولات

پایش مستمر خطوط تولید

پایش مستمر خطوط تولید

 

ثبت انواع گزارش‌های کاربردی

ثبت انواع گزارش‌های کاربردی و متنوع

 

 

 

دموی آنلاین نرم افزار تولید پیوسته ثمر

شما می‌توانید به‌صورت رایگان و بدون نیاز به تماس با متخصصان ما، دموی آنلاین نرم افزار تولید پیوسته ثمر را ببینید و امکانات و ویژگی‌های آن را با داده‌های واقعی بسنجید.

 

 

نرم افزار تولید پیوسته ثمر

نگاهی کوتاه به تولید پیوسته

در خطوط تولید پیوسته، تولید، بدون وقفه در ۲۴ ساعت شبانه‌روز و ۷ روز هفته جریان دارد و به‌جز برای تعمیر و نگهداری دستگاه‌ها یا تغییر محصول متوقف نمی‌شود. صنعت ذوب‌آهن را شاید بتوان قدیمی‌ترین صنعتی دانست که از این روش تولیدی استفاده می‌کند. صنایع پتروشیمی، کاغذسازی و در چندسال اخیر داروسازی از جمله صنایعی‌اند که از روش تولید پیوسته استفاده می‌کنند. از مزایای این روش باید به این موارد اشاره کنیم: بهبود بهر‌ه‌وری، تولید در حجم‌های مختلف، مقیاس‌پذیری راحت‌تر، کنترل دقیق‌تر متغیرهای حیاتی فرایندها و مصرف بهینه‌تر انرژی. برای آشنایی بیش‌تر با روش تولید پیوسته می‌توانید مقاله زیر را بخوانید.

تولید پیوسته را بیش‌تر بشناسید

نقش نرم افزار تولید پیوسته در صنایع تولیدی

پیش از تولید پیوسته، تولید دسته‌ای فراگیرترین روش تولید در صنایع بود. تولید دسته‌ای نیاز به کنترل کیفیت، تامین مواد اولیه و جابه‌جایی جداگانه کالاها در هر مرحله از تولید داشت. مراحل و فرایندهایی که به مرور زمان سنگین و پیچیده و هزینه‌بر می‌شدند. تولید پیوسته تمام این مشکلات را حل کرد و از طریق یک فرایند به‌ هم پیوسته که این روزها به نرم افزار تولید پیوسته هم مجهز شده آن‌ها را پیش می‌برد.

بعد از ظهور روش تولید پیوسته در صنایع، تاریخ تولید به دوبخش تقسیم شد: قبل از تولید پیوسته و بعد از تولید پیوسته. این روش، تولید را از یک فرایند تبدیل به یک جریان کرد. جریانی که ۲۴ساعت شبانه‌روز و ۷روز هفته بدون توقف ادامه داشت. بدون شک در چنین سیستمی که تولید حتی برای لحظه‌ای توقف ندارد، وجود ابزارهای نظارت و مدیریت بسیار مهم است. نرم افزار تولید پیوسته دقیقا برای انجام چنین کار مهمی پا به عرصه گذاشته است.

تولید پیوسته حدودا یک قرن است که جای خود را در عمده صنایع سنگین و پیچیده باز کرده است. قدیمی‌ترین صنعتی که از روش تولید پیوسته استفاده می‌کند را باید ذوب‌آهن دانست. صنعتی که ماشین‌آلاتِ آن بدون وقفه برای چندین سال کار می‌کنند. کمی بعدتر صنایع پتروشیمی، شیمیایی و برخی از تولیدکنندگان مواد غذایی نیز این روش را در کارخانه‌های خود راه‌اندازی کردند. امروزه حوزه‌هایی که از روش تولید پیوسته استفاده می‌کنند گسترده شده است، برای مثال این روزها شاهد استفاده گسترده از نرم افزار تولید پیوسته در صنایعی مثل نفت و گاز، کاغذسازی، خمیرسازی و حتی داروسازی در چندسال اخیر، بوده‌ایم. 

استفاده از نرم افزار تولید پیوسته در سال‌های اخیر، به‌خصوص پساکرونا، شایع شده است. داروسازی صنعتی بود که برای سالیان سال به‌عنوان یکی از نمادهای اصلی تولید دسته‌ای معرفی می‌شد. اما با رشد و توسعه فناوری و ورود آن به تولید این تصویر رفته‌رفته کم‌رنگ شده و هم‌اکنون داروسازی جزو صنایعی است که در حال پوست‌اندازی از تولید دسته‌ای به تولید پیوسته است. چرا می‌گوییم رشد فناوری ارتباط مستقیم با ورود تولید پیوسته به داروسازی دارد؟ چون‌که دستگاه‌های داروسازی و فرایندهای آن‌ حساس و مهم‌اند و کوچک‌ترین تغییر در آن باید در لحظه به اطلاع مدیران و سرپرستان تولید و کنترل کیفیت برسد و برای این مهم نیاز به نرم افزارها و ابزارهای دقیقی دارند. نرم افزار تولید پیوسته یکی از این ابزارهاست.

مجهز شدن ماشین‌آلات تولید به انواع سنسور‌های تحلیل داده از یک سو و از سوی دیگر ارایه نرم‌افزارهایی که با این سنسورها یکپارچه شده‌اند دست صنایع تولید دارو را برای ورود به تولید پیوسته باز گذاشته است. استفاده از تولید پیوسته در صنایع داروسازی هم سرعت تولید را بالا می‌برد و هم قیمت تمام‌شده محصولات را پایین نگه می‌دارد. این روزها شرکت‌های مطرح جهان در حوزه داروسازی از تولید انبوه استفاده می‌کنند. شرکت‌هایی مثل فایزر، جانسن و ورتکس.

در تولید پیوسته به‌دلیل گران‌بودن دستگاه‌ها و وابستگی صدرصدی جریان درآمد به جریان تولید، نظارت، گزارش‌دهی و گزارش‌گیری دقیق از فرایندهای جاری امری نه مهم که حیاتی است. نرم افزار تولید پیوسته ثمر با فراهم آوردن امکان نظارت دایمی بر فرایندها و مدیریت آن‌ها بر بستر سرورهای ابری یک مزیت رقابتی منحصربه‌فرد برای خود ایجاد کرده است. در کنار امکان مدیریت کسب‌وکار از هرجا و در هر زمان، مدیران تولید با تکیه بر قدرت پردازشی نرم افزار تولید پیوسته ثمر می‌توانند انواع گزارش‌های آماری، تحلیل و توصیفی را با چند کلیک ساده در اختیار داشته باشند. داشبوردهای مدیریتی و تخصصی ثمر به صاحبان کسب‌وکار امکان می‌دهد هر داده و اطلاعاتی که از فرایندهای جاری سازمان نیاز دارند را زیر کلید موس خود داشته باشند. امکان سفارشی‌سازی گسترده و عمیق ثمر برای فرایندهای خاص و منحصربه‌فرد سازمان مزیت دیگر این نرم افزار است. توسعه‌پذیری ثمر به دوشکل قابل انجام است: با همکاری متخصصان ما یا توسعه توسط متخصصان کسب‌وکار خودتان. برخی از امکانت ثمر برای تولید پیوسته از این قرار است:

  • قابلیت تعریف BOM محصول؛
  •  امکان تعریف عملیات تولیدی و نمودار فرایند عملیات (OPC)؛
  •  امکان ایجاد مراکز کاری و فراخوانی ماشین‌آلات، تجهیزات، شیفت کاری، مراکز و حساب هزینه، سرپرست و مسئول؛
  •  امکان تعریف تنظیمات تولید سفارشی و غیرسفارشی؛
  •  امکان ایجاد الگوی کنتنرل کیفیت در برنامه‌ریزی تولید؛
  •  امکان تعریف انواع روش‌های قیمت‌گذاری (تولید)؛
  •  امکان  ایجاد و مشاهده گزارش‌ ثبت عملکرد؛
  •  امکان قابلیت تعریف نامحدود عملیات و زمان استاندارد انجام هر عملیات؛
  •  امکان تعریف مراکز کاری به تفکیک ماشین و نفر؛
  •  امکان تخصیص مراکز هزینه به هر مرکز کاری؛
  •  امکان تعریف ظرفیت مراکز کاری؛
  •  امکان محاسبه ظرفیت مراکزی کاری؛
  •  امکان تعریف انواع سفارشات تولید (داخلی، پیمانکاری)؛
  •  امکان بررسی میزان موجودی در زمان بررسی سفارشات تولیدی؛
  •  امکان ثبت حواله مصرف حین تولید؛
  •  امکان ثبت رسید انتقال مواد به خط تولید بعد از تایید (سفارش) دستور تولید؛
  •  امکان پیش‌بینی تقاضا براساس سوابق؛
  •  امکان تبدیل خروجی MRP به سفارش خرید یا سفارش تولید داخلی یا پیمانکاری (حق‌العملکاری)؛
  •  امکان بالانس سفارش تولید براساس ظرفیت مراکز کاری؛
  •  امکان نگهداری تغییرات BOM به همراه نسخ آن؛
  •  امکان ثبت و نگهداری و دلیل تغییرات در سیستم؛
  •  امکان فراخوانی کارمند از ماژول مدیر سیستم، ماژول پرسنلی و ماژول CRM؛
  •  امکان ثبت خودکار درخواست کنترل کیفیت مواد ورودی در زمان رسید کالا؛
  •  امکان تعریف اسناد فنی در سیستم و الصاق فایل مربوطه؛
  • و... .
  •  

 

مطالب مرتبط

 

 

{{massage_and_class_chat.message}}
{{massage_and_class_tariff.message}}