نیاز واقعی ما از نرم افزار حسابداری چیست؟ گاهاً حتی نمی دانیم چه می خواهیم و باید چه انتظاری از نرم افزار و داده خروجی مرتبط داشته باشیم. با پیشرفت سازمان ها و اهمیت به مدیریت درست و تصمیم گیری آگاهانه، نیاز به یکپارچگی کل سازمان و وجود نرم افزارهای مجتمع که کل سازمان و بخش های آن را پوشش می دهد، دوباره کاری ها را حذف می کند، گزارش تحلیلی تحت هوش تجاری ایجاد می نماید، هزینه را کاهش و سود را افزایش می دهد و کسب و کار را به سوی بهبود و رضایت پیش می برد، کاملاً مشهود است.
قلب یک سازمان بخش مالی و حسابداری آن است، اما این قلب زمانی خوب کار می کند که در کنار آن بخش های مدیریت انبار و کنترل موجودی، مدیریت فروش، مدیریت خرید و تدارکات، مدیریت اموال و دارایی ثابت، مدیریت تولید، مدیریت خدمات پس از فروش، مدیریت نگهداری و تعمیرات، مدیریت ارتباط با مشتری، اتوماسیون اداری، مدیریت پروژه و حتی موارد مرتبط با اطلاع رسانی های درون و برون سازمانی حیات داشته و در کنار هم و بصورت یکپارچه همراه باشند. همچنین، باید به قیمت مناسب راه اندازی و از همه مهمتر به برطرف نمودن نیازهای کسب و کار بدون گیج شدن در میان نرم افزار های جزیره ای موجود، توجه بسیار داشت.
نرم افزار حسابداری تحت وب تیمیار، اطلاعات مالی را از شعبه مورد نظر و بخشهای مختلف مدیریت خرید و تدارکات، مدیریت فروش، حقوق و دستمزد، منابع انسانی، اموال و دارایی ثابت، انبار و کنترل موجودی کالا، بهای تمام شده و مدیریت ارتباط با مشتری جمعآوری نموده و با تحلیل دادهها، انواع گزارشهای مالی لحظهای را از وضعیت سازمان در ابعاد مختلف به شما ارائه میدهد. در این نرم افزار به کمک زیرسیستم ارزهای خارجی میتوان معاملات ارزی و صورتهای مالی عملیات خارجی سازمان را به واحد پول ملی نرخگذاری نمود. همچنین، با راهکار هوش تجاری تحت وب تیم یار میتوانید گزارشهای مالی یکپارچه و بههنگام را از وضعیت سازمان در ابعاد مختلف داشته و تجزیه و تحلیل و تصمیمگیریهای مالی، ساده و سریع انجام شوند.
در نرم افزار ERP تیم یار این امکان وجود دارد که یک لایسنس را برای مجموعی از شرکت ها (شرکت های هولدینگ و یا با شعب متفاوت) استفاده نمود. در واقع دریک لایسنس از نرم افزار ERP تیم یار می توان شعب و شرکت های مختلف با ساختار حسابداری متفاوت ایجاد و پیاده سازی نمود و با توجه به سال مالی، نیاز کاربر و حق دسترسی موجود فراخوانی و مورد استفاده قرار گیرد.
در نرم افزار مالی و حسابداری تیم یار این امکان وجود دارد که ارز های متفاوت تعریف و با ثبت هر سند ارزی، سند حسابداری ریالی آن، همزمان و سیستمی ثبت شود.
ثبت همزمان تراکنش های ریالی و ارزی |
در نرم افزار حسابداری تیم یار این امکان وجود دارد که سطوح مختلف مورد نیاز برای حسابها توسط مدیر سیستم در ابتدای پیاده سازی مشخص گردد. همچنین، در تعیین تعداد سطوح در هر یک از دسته بندی ها (گروه، کل، معین و تفضیل) هیچ محدودیتی وجود ندارد.
از جمله قابلیتهای ویژه ماژول حسابداری تیمیار میتوان به توانایی تعریف اشخاص، شناورها، مراکز و پروژه ها بهعنوان حسابهای شناور اشاره کرد. با تعریف سطوح مختلف مورد نیاز و ایجاد داده های مرتبط، تمامی موارد ذکر شده قابل اتصال و شناوری به هر یک از حسابهای قابل ثبت سند حسابداری می باشد.
ارتباط حسابها |
در روند پرداخت های مالی و ثبت اسناد آن، اسناد مرتبط به صورت وابسته به هم، ثبت می شوند. اسناد حسابداری، فروش، انبار، حقوق دستمزد، استهلاک، تولید، صرافی و ...سند های مالی هستند که در انجام فرایند های مالی، گاهاً همزمان ایجاد می گردد. به عنوان مثال: با ایجاد فاکتور فروش، اسناد حسابداری و انبار مرتبط با آن به صورت همزمان نیاز به ثبت دارند. از این رو، در نرم افزار ERP تیم یار با تنظیمات پایه انجام شده، این اسناد به صورت خودکار و سیستمی ثبت می گردد و باعث می شود تا علاوه بر کاهش کار نیروی انسانی از خطاهای سهوی نیز جلوگیری شود.
با وجود گزارش های پیش فرض متعدد در نرم افزار حسابداری تیم یار امکان گزارشگیری لحظه ای برای تمامی موارد گزارش کل و معین، گزارش دفتر حساب، گزارش جزئیات حساب، گزارش دفتر عملیات نقدی، گزارش مانده به تفکیک حساب ها، گزارش ترازنامه (صورت وضعیت مالی)، گزارش تراز آزمایشی، گزارش سود و زیان، گزارش مقایسه حساب ها، گزارش تحریر دفاتر، دریافت خروجی اکسل از گزارشات، دریافت خروجی اکسل از لیست و رکوردهای اسناد، گزارش اسناد پرداختنی، گزارش اسناد دریافتنی، گزارش تسعیر ارز، گزارش گردش کل عملیات صندوق بین دو تاریخ مشخص، گزارش دفتر ریز عملیات صندوق بین دو تاریخ مشخص، نمایش لیست حساب ها با مانده تمام ارزها به صورت یک جا، مشاهده دفتر ارزی حساب ها و مشاهده همزمان اطلاعات ارزی و ریالی مربوط به هر حساب، مشاهده خلاصه اسناد حسابداری نمایش دفاتر مالی مطابق با اسناد ثبت شده روی حساب ها، مشاهده خط های مالی وابسته به هر سند دریافت یا پرداخت و امکان نمایش این گزارش ها در داشبورد های ماژول خانه با در قالب ویجت گزارش، وجود دارد. همچنین، چاپ اسناد، جستجو روی دفاتر حسابداری و اسناد، دریافت کلیه گزارشات بر اساس ارز پایه، فیلتر برای اسناد، پرینت دفتر حساب با قابلیت ویرایش نمای ظاهری، جستجوی چک و دریافت گزارشات بر اساس شماره و دیگر اطلاعات چک و ایجاد گزارش به صورت سفارشی، امکان پذیر است.
گزارش سود و زیان
| |
نمودار تراز آزمایشی
| |
گزارش ترازنامه (صورت وضعیت مالی)
|
در نرم افزار تیم یار این امکان وجود دارد که هر کاربر در روند کاری خود دید مدیریتی مناسبی داشته باشد. به عبارتی هر کاربر تیم یار می تواند یک مدیر بوده و کارهای روزانه و مدت دار خود را با دید مدیریتی و تصمیم گیری، بدرستی رصد کند. در این نرم افزار، این امکان وجود دارد تا داشبوردهای مختلفی بصورت نامحدود با موضوعات تخصصی (به صورت شخصی سازی) توسط هر کاربر ایجاد گردد و در آن گزارشات مورد نیاز بصورت دلخواه، چیدمان و فراخوانی شود. به طور مثال، داشبورد گزارشات مالی ایجاد گردد و تمامی گزارشات مورد نیاز موجود و یا گزارشات تحلیلی و ترکیبی مرتبط با آن را فراخوانی نمود.
ایجاد داشبورد مدیریتی |
در نرم افزار تحت وب تیم یار امکان ایجاد انواع گزارش های مالی یکپارچه از طریق راهکار هوش تجاری تیم یار وجود دارد. همچنین توانایی استفاده و مشاهده این گزارش های تحلیلی و ترکیبی مالی بر روی داشبور مدیریتی وجود دارد.
امکان ایجاد دسترسی یا عدم دسترسی به انجام عملیات کاربران یا گروه های خاص در نرم افزار مالی تیم یار وجود دارد. در واقع به راحتی دسترسی های کاربران و گروه های مختلف قابل مدیریت و برنامه ریزی می باشد. دسترسی ها در تیم یار علاوه بر گروهی و فردی، جزئی و کلی نیز می باشد. در واقع علاوه بر اینکه می توان دسترسی دیدن یا ندیدن یک سیستم را در لیست دیگر سیستم ها به فرد یا گروه اختصاص داد، در خود آن سیستم هم این امکان وجود دارد که به صورتی جزئی و تک به تک، دسترسی های مرتبط با فرد یا گروه خاص آن سیستم نیز تعیین شود.
محدودیت دسترسی ها |
۱. مدیریت انواع حساب ها، اشخاص، شناور، مراکز و پروژه
۴. تنظیمات
۵. گزارشات
در نرم افزار حسابداری تحت وب تیم یار امکان ایجاد گزارش های پرکاربرد حسابداری و مشاهده نتیجه با قالب و فرمت های مختلف درسترس است.
گزارش مانده به تفکیک حساب |
گزارش دفتر حساب |
گزارش تحریر دفاتر |
گزارش کل / معین |
۶. حسابداری ارزی
۱. محاسبه لحظه ای سرمایه ریالی و ارزی به ارز ریال بدون نیاز به سند تسعیر
۲. محاسبه لحظه ای گزارشات تراز آزمایشی، ترازنامه (صورت وضعیت مالی) و صورت سود و زیان
۳. ثبت خودکار تاریخچه برای هر سند
۴. کنترل شماره و تاریخ اسناد جدید با اسناد صادر شده قبلی
۵. صدور خودکار سند برای تراکنش های مالی وابسته به عملیات مختلف انجام شده روی هر چک
۶. نگهداری به روز اطلاعات صندوق ها و بانک ها
۷. ثبت خودکار اسناد پرداختنی
۸. انجام خودکار عملیات مالی مربوط به هر یک از دریافت ها و پرداخت ها
۹. نمایش نام اشخاص و شناور در پرینت عادی اسناد
۱۰. ایجاد لینک اشخاص، شناور و حساب به دفتر حساب مربوطه
۱۱. محاسبه سرمایه با ارزی دوم توسط نرخ برابری