ERP  ایرانی

ERP ایرانی در حدود یک دهه است که جای خود را در بازار کشور پیدا کرده‌. بازاری که در ابتدای راه در انحصار شرکت‌های خارجی بود و رفته‌رفته ایرانی‌ها وارد گود رقابت با آن‌ها شدند و سرانجام در نبرد بین ERP خارجی و ERP ایرانی این شرکت‌های داخلی بودند که با تاکتیک «شناخت دقیق فرایندها و سیستم‌های کسب‌وکاری ایران و قیمت مقرون به‌صرفه» نتیجه بازی را به نفع خود برگرداند.

 

erp ایرانی

 

بیش‌تر شرکت‌های داخلی اما برای تولید ERP ایرانی هنوز از روی دست رقیب خارجی نگاه می‌کنند و معمولا زیرساخت‌ها و هسته‌ی اصلی نرم‌افزار خود را مشابه رقیب خارجی تولید می‌کنند. جای یک نرم‌افزار ERP ایرانی، یعنی نرم‌افزاری که خط به خط کدها و هسته‌ی اصلی آن از صفر تا صد توسط متخصصان داخلی تولید شده باشد تا سال‌ها خالی بود. تا این‌که نرم افزار ERP تیم‌یار با تحلیل دقیق فضای کسب‌وکار کشور و نیازسنجی صنایع تولیدی و غیرتولیدی به‌عنوان یک نرم‌افزار ERP تمام ایرانی به بازار معرفی شد. در این مقاله می‌خواهیم نگاهی به ERP ایرانی، تاریخچه، مزایا و امکانات آن‌ بی‌اندازیم.

بگذارید در ابتدا کمی به تاریچخه‌ی ERP نگاه کنیم و به سوال «ERP چیست؟» نیز پاسخی دهیم و ببینیم این سیستم نرم‌افزاری چه مسیری را در جهان و ایران پیموده تا به جایگاه امروزش رسیده است.

 

تاریخچه مختصر و مفید ERP

ERP یا سیستم‌ برنامه‌ریزی منابع سازمانی در کسب‌وکارهای صنعتی متولد شد و کم‌کم جای خود را در تمام سازمان‌ها، از تولیدی تا خدماتی، باز کرد و تبدیل به یکی از اصلی‌ترین ابزارهای مدیریتی در جهان‌ شد. ریشه‌ی ERP به مفهومی به نام MRP یا Material Requirements Planning باز می‌گردد. نرم افزار MRP به معنای برنامه‌ریزی مواد مورد نیاز تولید است و کاربرد اصلی آن در صنایع تولیدی‌ست. در دهه‌ی ۶۰ میلادی شرکت J.I Case که تولید‌کننده‌ی تراکتور بود با IBM به‌منظور توسعه یک سیستم برای خودکارسازی فرایند MRPاش همکاری کرد. حاصل این همکاری نخستین سیستم رایانه‌ای MRP در جهان بود. پس از این همکاری و موفقیت در ساخت یک سیستم نرم‌افزاری بود که سایر تولید‌کنندگانِ حوزه نرم‌افزار نیز به فکر ارایه این راهکار و راهکارهای مشابه به بازار افتادند.

نسخه‌ اولیه‌ی سیستم‌ MRP به کسب‌وکارها اجازه داد تا به فرایندهای انبارداری و تولید نظارت دقیق داشته باشند. علی‌رغم استقبال عمومی از این سیستم در دهه 70 میلادی، توان مالی بیش‌‌تر کسب‌وکارها برای استفاده از آن محدود بود. در نتیجه فقط شرکت‌های بزرگ قادر به پیاده‌سازی آن بودند تا این‌که سرانجام چند شرکت نرم‌افزاری از جمله اوراکل و JD Edwards اقدام به تولید این سیستم نرم‌افزاری در مقیاسی اقتصادی کردند و کم‌کم کسب‌وکارهای غیرتولیدی نیز توانستند از این سیستم استفاده کنند.

دهه ۸۰ میلادی را باید نقطه‌ی عطفی در تاریخ سیستم‌های ERP دانست؛ در این دهه نخستین سیستم برنامه‌ریزی منابع تولید (MRP II) معرفی شد، راهکاری تکامل یافته برپایه‌‌ی MRP و جدِ مستقیم ERP‌های امروزی. سیستمی که علاوه‌بر مدیریت انبار و مواد اولیه، فرایند تولید را دیجیتالی و تمام بخش‌هایی که در آن نقش داشتند را باهم هماهنگ می‌کرد. در اواخر این دهه بود که سایر صنایع متوجه تغییرات اساسی در سازمان‌های تولیدی شدند. افزایش بی‌سابقه حجم تولید همراه با کاهش چشمگیر هدر رفت منابع و ضررهای زمانی و مالی باعث شد تا صنایع و حوزه‌های دیگر هم به استفاده از نرم‌افزارها و دیجیتالی شدن علاقه‌مند شوند.

 

نرم افزار erp ایرانی

 

با آغاز دهه 90 میلادی موسسه تحقیقاتی گارتنر مفهوم «برنامه‌ریزی منابع سازمانی» را ابداع کرد. مفهومی که دیگر منحصر به سازمان‌های صنعتی و تولیدی نبود و عمده‌ی کسب‌‌وکارهای می‌توانستند آن را شاکله‌ی انجام امور خود قرار دهند. دقیقا در این زمان بود که سیستم‌های ERP هویت مستقل خود را به‌دست آوردند؛ «پایگاه داده‌ای یکپارچه برای جمع‌آوری و پردازش اطلاعات از تمام بخش‌های سازمان». در دهه‌‌ی ۹۰، ERP رشد فوق‌العاده‌ای داشت و نقطه‌ی اوج این رشد و توسعه را می‌توان در معرفی یک محصول انقلابی در سال ۱۹۹۸ دانست؛ ERP ابری، محصولی که به سازمان‌ها اجازه می‌داد تا داده‌های خود را از طریق وب و با یک دستگاه متصل به اینترنت همواره در اختیار داشته باشند. ERP ابری باعث شد تا کسب‌وکارها اقبال کم‌تری به سیستم‌های ERP مستقر در سازمان‌شان (On-Premise) نشان دهند و درکنار آن بتوانند هزینه‌های تهیه و نگهداری زیرساخت‌ها و تجهیزات مربوط به ERP را تقریبا به صفر نزدیک کنند.

سیستم‌های نرم‌افزاری (MRP و MRP II) در ابتدا منحصر به صنایع تولیدی بودند. با معرفی ERP، سازمان‌های بزرگ غیرتولیدی نیز توانستند به این نرم‌افزار مجهز شوند و با معرفی ERP ابری نوبت به سازمان‌های کوچک و متوسط رسید تا فرایندهای خود را هوشمند و کامپیوتری کنند. در سال ۲۰۰۰ گارتنر ایده‌ی ERP II را مطرح کرد؛ سیستمی اینترنت‌محور که علاوه بر یکپارچه کردن بخش‌های مختلف سازمان و جمع‌آوری و تحلیل داده‌های آن‌ها، به سراغ سایر بخش‌ها (بخش‌هایی که با منابع خارج از سازمان در ارتباط بودند) برود و اطلاعات آن‌ها را نیز جمع‌آوری و یکپارچه کند. بخش‌هایی مثل بازاریابی، ارتباط با مشتریان، مدیریت زنجیره تامین و مدیریت منابع انسانی. البته نام ERP II هیچ‌گاه وارد فرهنگ واژگان سازمان‌ها نشد، اما امکانات پیشنهادی گارتنر کاملا در این سیستم گنجانده شد.

حرکت سازمان‌ها به سمت جمع‌آوری و پردازش داده‌ها به آن‌ها نشان داد که چقدر راحت‌تر می‌توانند درباره‌ی مشکلات و چالش‌هایشان تصمیمات دقیق و به‌هنگام بگیرند. امروز کارکرد اصلی ERPها دیگر محدود به جمع‌آوری و پردازش داده‌ها نیست. ظهور فناوری‌های نوین مثل هوش مصنوعی و اینترنت اشیا این نرم‌افزار را عملا تبدیل به سازمانی دیجیتال کرده که تقربیا تمام فرایندهای یک کسب‌وکار را می‌توان در آن‌ها پیاده‌سازی و مدیریت کرد.

 

erp در ایران

 

ERP در ایران

سابقه استفاده سازمان‌های کشور از سیستم‌های کامپیوتری به اوایل دهه ۵۰ باز می‌گردد. از این دوره تا سال ۶۵ استفاده از Mainframeها در سازمان‌های ایرانی رایج بود. با ظهور رایانه‌های خانگی و همه‌گیر شدن آن‌ها از اواخر سال‌های جنگ و دهه ۶۰، سیستم‌های اطلاعاتی مدیریت (MIS) مورد توجه کسب‌‌وکارهای کوچک و متوسط قرار گرفت. تقریبا در تمام دهه ۷۰ سازمان‌ها بیش‌تر به‌دنبال MIS بودند تا این‌که در اواخر این دهه نام ERP در ایران نیز بر سر زبان‌ها افتاد و پیشگامان پیاده‌سازی آن دو مجموعه عظیم صنعتی کشور، یعنی مپنا و ایران‌خودرو بودند که به‌دنبال پیاده‌سازی دو سیستم SAP و Oracle در سازمان‌های زیرمجموعه‌شان بودند. عدم هم‌خوانیِ ویژگی‌ها و توانمندی‌های این دو نرم‌افزار با فرایندها و جریان‌های خاص کسب‌وکارهای ایرانی باعث شکست در استقرار آن‌ها شد و این باور را به وجود آورد که سیستم‌های بین‌المللی توانایی هم‌گامی با صنایع ایرانی به‌دلیل اتمسفر متفاوت آن‌ها را ندارند و نوعی نگاه منفی به این سیستم‌ها در بازار شکل گرفت.

دهه ۹۰ شمسی را باید دهه‌ی طلایی توسعه ERP‌ها در کشور دانست. از یک‌سو افزایش مراودات بین‌المللی و حضور شرکت‌های ایرانی در خارج و خارجی‌ها در ایران باعث شد تا دوباره نیاز سازمان‌های ایرانی به راهکارهای یکپارچه که با قوانین و قواعد داخلی و بین‌المللی هم‌گام باشد مورد توجه قرار گیرد. در این دوره نرم‌افزاری مثل Microsoft Dynamics حضور تقریبا موفقی را برای دوره‌ای کوتاه تجربه کرد، اما با تغییرات سیاسی در سطح جهان و بروز مشکلاتی در روابط بین‌الملل، از جمله تحریم‌های ظالمانه، بحث پشتیبانی و امکان ادامه استفاده از این راهکار نیز با تردید همراه شد و اقبال نسبت به آن کم‌تر شد.

 

ERP ایرانی؛ ناجی کسب‌‌وکارهای داخلی

بعد از شکست ERPهای خارجی در بازار IT کشور، استفاده از نرم‌افزارهای جزیره‌ای در کشور رشد پیدا کرد و همراه با آن‌ها انواع مشکلات و چالش‌های مختلف گریبان سازمان‌های ایرانی را گرفت. تا این‌که شرکت‌های نرم‌افزاری و دانش‌بنیان داخلی آستین همت را بالا زده و شروع به تولید نرم‌افزار ERP ایرانی کردند. البته پایگاه‌های داده‌ و رابط‌های این نرم‌افزار همچنان با استفاده از نمونه‌های خارجی موجود توسعه داده می‌شدند و به همین دلیل شاید نتوان به آن‌ها لقب ERP تمام ایرانی داد.

 

تیم‌یار؛ نرم‌افزار ERP تمام ایرانی

در بین تمام تولید‌کنندگان ایرانی نرم‌افزار ERP، یک شرکت از صفر تا صد نرم‌افزار خود را توسط متخصصان ایرانی توسعه داده‌ است. بدون حتی یک خط کدِ وام گرفته شده از منبعی خارجی؛ نرم‌افزار ERP تمام ایرانی تیمیار.

نرم‌افزار ERP ایرانی تیمیار با بهره‌گیری از زبان برنامه‌نویسی C و ++C که همان زبان سیستم‌ عامل‌های ویندوز و لینوکس است در کنار پایگاه داده‌ی متن‌باز، امکان توسعه ساختاری و عملکردی را خود را تقریبا نامحدود کرده است. در کنار ویژگی‌های زیرساختی، تحت وب بودن این نرم‌افزار نیز امکان دسترسی به آن از هرجا و در هر زمان را ممکن کرده است. وجود راهکارهای تخصصی در کنار امکان توسعه راهکارهای جدید و انحصاری، وجود بیش از ۱۰۰ سیستم و زیرسیستم برای انجام کارهای تخصصی و وجود بیش از ۳۰ ماژول کارآمد به کسب‌وکارهای ایرانی امکان می‌دهد با استفاده از ERP ایرانی تیمیار درکنار بهبود سطح عملکرد و بهره‌وری واحدهای مختلف خود، از سیستم نرم‌افزاری کاملا ایرانی‌ای استفاده کنند که هم قیمت مقرون به‌صرفه‌ای دارد و هم از پشتیبانی کامل و حرفه‌ای برخوردار است. با توجه به نیاز ایرانی (بومی) بودن ERP ها در ایران، تیمیار یکی از بهترین نرم افزار های ERP های ایرانی است.

 

مزایای استفاده از ERP در سازمان

استفاده از ERP برای سازمان‌ها مزایای فراوانی به‌همراه دارد. در ادامه به بررسی مهم‌ترین آن‌ها می‌پردازیم و می‌بینیم ERP ایرانی تیم‌یار چگونه می‌تواند هرکدام از این مزایا را به سازمان‌های داخلی عرضه کند.

1. کاهش هزینه‌ها

شاید بزرگ‌ترین مزیت ارایه شده ERP به سازما‌ن‌ها صرفه‌جویی در هزینه‌های مختلف باشد. با خودکارسازی فرایندها و وظایف روزمره در سازمان میزان خطاها و نیاز به کارمندان برای انجام این وظایف به موازات رشد سازمان، کاهش پیدا می‌کند. نرم‌افزار ERP دید کاملی از آن‌چه در سازمان در جریان است به شما می‌دهد که با استفاده از آن می‌توانید کمبودهایی که باعث ایجاد و رشد هزینه‌ها می‌شود را شناسایی و مدیریت منابع را اثربخش کنید. ERP ایرانی تیم‌یار نیز در کنار این ارایه این ویژگی هزینه‌های به مراتب کم‌تری را برای سازمان‌ها به همراه دارد، چراکه هزینه‌های آن‌ با ریال محاسبه می‌شود نه دلار.

2. دیدکلی به جریان‌های کاری

با یکپارچگی موجود در اطلاعات و جریان‌های کاری، کارمندان می‌توانند به‌راحتی به جزییات پروژه‌ها و بخش‌های مرتبط با خود دسترسی داشته باشند و از وظایف دقیق خود در پروژه‌ها مطلع باشند. مدیران و سرپرستان نیز با نظارت کامل به پروژه‌ها می‌توانند روند و سرعت آن‌ها را کنترل و منابع موردنیاز آن‌ها را مدیریت کنند. عدم وجود شفافیت در سازمان‌های ایرانی یکی از چالش‌های مهمی‌ست که بعضا آن‌ها را از دستیابی به اهدافشان و حرکت در مسیر رشد و توسعه منحرف می‌کند. ERP ایرانی تیم‌یار با شناخت دقیق فرایندهای و امکان تعریف روابط خاص درون و برون سازمانی به کسب‌وکارها برای حذف این آفت کمک می‌کند.

3. گزارشدهی و پردازش اطلاعات

داده‌ها تنها زمانی ارزشمند‌اند که سازمان‌ها بتوانند آن‌ها را پردازش و استفاده کنند. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های ERP توانایی جمع‌آوری و پردازش داده‌هاست. با استفاده از ERP علاوه‌بر دنبال کردن دقیق KPIهای سازمانی می‌توانید داده‌ها را به شکل‌های مختلف مثل نمودار، تصویر و تحلیل مشاهده کنید. با تعریف فیلترهای مختلف داده‌های گوناگون را نیز باهم مقایسه کنید. از‌ آن‌جایی که ERP شامل داده‌های تمام واحدهای سازمان است، استفاده از گزارش‌های آن امکان کاربَست در تمام واحدها را دارد. نرم افزار ERP ایرانی تیم‌یار با داشتن داشبوردهای تخصصی و کارآمد مدیریتی تمام گزارش‌هایی که مدیران و سرپرستان برای تصمیم‌گیری به آن‌ها نیاز دارند را در اختیارشان می‌گذارد.

4. هوش تجاری

از آن‌جایی که ERPها به داد‌ه‌های آنلاین در سراسر سازمان دسترسی دارند می‌توانند بینش گسترده‌ای از سازمان را در اختیارتان بگذارند. این موضوع باعث تصمیم‌گیری بهتر مدیران و تصمیم‌سازان سازمان می‌شود، چراکه دسترسی بیش‌تر و آسان‌تری به منابع اطلاعاتی در سازمان دارند. هوش تجاری به‌کار رفته در ERP ایرانی تیم‌یار به سازمان‌ها کمک می‌کند دقیقا به آن‌چه نیاز دارند دسترسی داشته باشند و گزارش‌های آینده‌نگر و تحلیلی واقعی و قابل استناد را بر پایه‌ی فرایندهای کسب‌وکارشان در اختیار داشته باشند.

5. امنیت داده‌ها

در روزگار دیجیتال امنیت و حفظ داده‌ها برای سازمان‌ها اهمیت فوق‌العاده بالایی دارد. استفاده از آخرین پچ‌های امنیتی در ERPها به‌خصوص در نسخه‌های ابری و در اختیار داشتن آخرین پروتکل‌های امنیتی باعث می‌شود تا داده‌‌های کاربران (سازمان‌ها) در امنیت کامل و با حفظ رمزگذاری در تمام مراحل استفاده بین بخش‌های مختلف منتقل شوند و میزان دخالت عوامل خارجی در آن‌ها به حداقل برسد. در خصوص اهمیت امنیت داده‌ها در ERP ایرانی دانستن پاسخ این سوال کافیست: «چرا سازمان‌های داخلی باید داده‌های حیاتی خود را در اختیار نرم‌افزاری خارجی قرار دهند که ادامه حیات آن‌ها در بازار کشور همواره در هاله‌ای از ابهام است؟».

6. مدیریت ریسک

ERP به چند طریق به مدیریت ریسک در سازمان‌ها کمک می‌کند. نخست از طریق ایجاد نظارت کامل بر روند پروژه‌ها و جریان‌های کاری تایید شده ریسک‌های مالی را کنترل و از ایجاد خطا در فرایندهای مالی جلوگیری می‌کند. داده‌های دقیق موجود از مشتریان و منابع خارج از سازمان از بروز اشتباه و نابود شدن سرنخ‌های فروش جلوگیری و امکان همکاری با تامین‌کنندگان بیش‌تری را فراهم می‌کند. وجود داده‌های معتبر و در دسترس که در زمان نیاز به تصمیم‌گیری در اختیار صاحبان کسب‌وکارها باشد امر مهمی‌ست که به‌خصوص در سازمان‌های داخلی با توجه به نوسانات اقتصادی بازار اهمیتی دوچندان پیدا می‌کند. ERP ایرانی تیم‌یار با برآوردن این نیاز مهم کسب‌وکارهای داخلی کمک بزرگی برای فائق آمدن به نوسانات بازار فراهم می‌کند.

7. ارتقای سطح همکاری

کارمندان زمانی که باهم کار کنند بهره‌وری بالاتری دارند. ERP نیز امکان به‌اشتراک‌گذاری اطلاعات سازمانی از جمله اطلاعات خرید مشتریان، استفاده از خدمات پس از فروش و... را بین تیم‌های سازمانی ممکن می‌کند. این نرم‌افزار دیوارهای ارتباطی بین واحدهای مختلف سازمان را از بین می‌برد و دسترسی به داده‌‌های آنلاین را در سطح واحد‌های مختلف ممکن می‌کند. همکاری اثربخش در سازمان‌های ایرانی همواره چالش مدیران و کارکنان بوده است، استفاده از ERP ایرانی این روند را هموار و سرعت آن را بیش‌تر می‌کند.

8. مقیاس‌پذیری

سیستم‌‌های ERP مقیاس‌پذیری و انعطاف را به سازمان‌ها می‌آورند و عملکرد بهتر آن‌ها در آینده را تضمین می‌کنند. ERPهای ابری به‌طور خاص نیازهای سازمان‌های بزرگ و کوچک را برآورده می‌کنند و به‌راحتی خود را با حجم داده‌های موجود در آن‌‌ها منطبق می‌کنند. این نرم‌افزارها به سازمان‌ها اجازه می‌دهند بدون نگرانی از آینده رشد و توسعه خود را برنامه‌ریزی کنند.

9. انعطاف‌پذیری

ERP علاوه‌بر این‌که به سازمان‌ها اجازه می‌دهد روش‌های نوین فناوری را پیاده‌سازی کنند؛ برای پیاده‌سازی و مدیریت فرایندهای خاص‌شان نیز انعطاف‌پذیری لازم را در اختیارشان قرار می‌دهد. این سیستم نرم‌افزاری به مدیران اجازه می‌دهد جریان‌های کاری منحصر به سازمان را در داخل نرم‌افزار پیاده‌سازی کنند و براساس آن گزارش‌های مختلف را تهیه و در بخش‌های مربوط استفاده کنند. یک سیستم ERP خلاقیت و نوآوری را نیز در سازمان ارتقا می‌دهد که با استفاده از آن می‌توانید میزان انعطاف‌پذیری سازمان تا حد بالایی تقویت کنید. این موضوع به‌خصوص در سازمان‌های ایرانی نمود بیش‌تری پیدا می‌کند چراکه نوسانات بازار کشور نیاز به انعطاف‌پذیری سازمان‌‌ها را تبدیل به یک نیاز اساسی کرده است. وجود ERP ایرانی خیال کسب‌وکارها را از این بابت آسوده می‌کند. با وجود این نرم‌افزار در سازمان تقریبا در هر زمان که مورد نیاز باشد می‌توان سیستم‌ها و روندهای کاری جدید را پیاده‌سازی یا حتی حذف کرد.

10. شخصی‌سازی

بسیاری از سازمان‌ها با استفاده از ERP توان رقابتی و عملکردی خود را بهبود می‌بخشند اما برخی از آن‌ها به برنامه‌ها و سیستم‌های انحصاری و اضافه‌ای نیاز دارند. اگر تعداد فرایندهای انحصاری سازمان‌تان زیاد است و نیاز به اضافه کردن آن‌ها به سیستم نرم‌افزاری‌تان دارید باید تمرکزتان برای انتخاب ERP روی سیستمی باشد که اجازه توسعه ساختاری و اضافه کردن بخش‌های جدید را داشته باشد. موضوعی که دست نرم‌افزار ERP ایرانی تیم‌یار در آن کاملا باز است و به لطف زبان برنامه‌نویسی و پایگاه‌داده‌ی متن بازش به‌راحتی از پس این چالش مهم برمی‌آید.

11. مدیریت ارتباطات خارج از سازمان

سیستم ERP ارتباطات برون سازمانی، از قبیل ارتباط با مشتریان و تامین‌کنندگان را تقویت می‌کند. اطلاعات وارد شده از منابع خارج از سازمان از همان بدو ورود طبقه‌بندی و پردازش می‌شوند و دیگر داده‌ی خامی به واحدهای سازمان تزریق نمی‌شود. ارایه‌ی گزارش‌های متنوع از رفتار مشتریان، نوع و میزان خریدشان و... بینش عمیقی از نحوه‌ی ارتباط با مشتریان را به سازمان شما می‌دهد.

چرا ERP ایرانی از رقیب خارجی‌اش بهتر است؟

عامل مهم برتری ERP‌ ایرانی‌ به رقبای خارجی‌ را باید شناخت آن‌ها از فرایندها و هم‌سو بودن‌شان با اتمسفر سازمان‌های داخلی‌ دانست. عامل اصلی عدم موفقیت ERPهای بزرگ خارجی در کشور دقیقا همین است. مشکلی که ERP‌های داخلی به‌راحتی به آن غلبه کرده‌اند.

قیمت عامل مهم بعدی در تفاوت ERP ایرانی و خارجی‌ست؛ نوسان‌های نرخ دلار و شرایط اقتصادی باعث می‌شود کسب‌وکارها نتوانند با قیمت واقعی از خدمات ERPهای خارجی استفاده کنند. همچنین قیمت معقول و مقرون به‌صرفه ERPهای ایرانی نسبت به رقبای خارجی‌، استفاده از منابع داخلی و بهینه‌سازی با شرایط اقتصادی کشور از دیگر مزیت‌های رقابتی ERP‌های ایرانی‌ست که عامل مهم اقبال کسب‌وکارها نسبت به آن‌هاست.

از سوی دیگر امکان توسعه ساختاری ERP‌ ایرانی به کسب‌وکارها اجازه می‌دهد فرایندهای انحصاری خود را در آن‌ها تعریف کنند. موضوعی که در ERP‌های خارجی ممکن نیست، چراکه عدم آشنایی‌شان با فرایندهای داخلی عملا آن‌ها را ناکارآمد کرده است. عدم پشتیبانی ERPهای خارجی و عدم حضورشان در بازار ایران باعث شده در صورت بروز هرگونه مشکل، سازمان‌های داخلی مصرف‌کننده عملا پشتیبانی لازم را از سوی تولیدکننده دریافت نکنند.

ERP تیم‌یار؛ راهکاری با تمام ابزارهای سازمانی

نرم‌افزار ERP تیم‌یار علاوه‌بر در اختیار داشتن ابزارهای تخصصی انجام کار، راهکارهای تخصصی را نیز در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد. راهکارهایی مانند «ثمر»؛ تولید هوشمند، «دید»؛ وبسایت‌ساز یکپارچه (ICMS)، «اثر»؛ مدیریت دورکاری، «بها»ی تمام شده صنعتی و بازرگانی و انواع راهکارهای منعطف و کارآمد دیگر. از مهم‌ترین سیستم‌های موجود در ERP تیم‌یار باید به موارد زیر اشاره کرد:

 

erp تیم یار

 

مالی و حسابداری

یکی از اصلی‌ترین سیستم‌های موجود در ERP سیستم مالی است. مدیریت دفاتر اصلی حسابداری، مدیریت و نظارت بر انواع حساب‌های دریافتنی و پرداختنی و ارایه‌ی گزارش‌های مالی به مدیران اصلی‌ترین کار این سیستم در نرم‌افزار ERP است. ERP ایرانی تیم‌یار با ترکیب گزارش‌های مالی و هوش تجاری و ارتباط مستقیم با سایر سیستم‌ها مانند نرم افزار crm، فروش، خرید، تولید و تقریبا تمام سیستم‌هایی که به‌طور مستقیم با واحد مالی سروکار دارند ابزار قدرتمندی در اختیار سازمان‌ها قرار می‌دهد.

تولید

نظارت و مدیریت بر فرایندهای تولید،‌ مدیریت ایستگاه‌ها و جریان‌های کاری و و نظارت بر عمکلرد دستگاه‌ها و خطوط تولید برای سازمان‌های تولیدی حیاتی است. خودکارسازی فرایندهای پیچیده و دریافت گزارش‌های متنوع از بخش‌های مختلف مهم‌ترین مزیت سیستم تولید در نرم‌افزار ERP ایرانی تیم‌یار است. «ثمر»؛ راهکار تخصصی مدیریت تولید نرم‌افزار ERP تیم‌یار به مدیران تولید و مدیران ارشد سازمان اجازه می‌دهد از حداکثر ظرفیت تولید خود استفاده کنند و گلوگاه‌های تولیدی‌شان را شناسایی و رفع کنند.

مدیریت ارتباط با مشتریان (CRM)

سیستم‌های CRM جای خود را تقریبا در تمام سازمان‌ها پیدا کرده‌اند. این سیستم‌ها تمام ارتباطات و تماس‌های انجام شده با مشتریان را ردگیری می‌کنند و برای تولید سرنخ‌های جدید فروش به کسب‌وکارها کمک می‌کنند. ارتباط مستقیم این سیستم با سیستم‌های فروش، بازاریابی، خدمات پس‌از فروش و مالی در ERP ایرانی تیم‌یار ابزار کامل مدیریت ارتباط با مشتری، از پیدا کردن سرنخ‌های فروش تا خدمات پس از فروش را در اختیار کسب‌وکارهای داخلی قرار می‌دهد.

مدیریت منابع انسانی

مدیریت منابع انسانی یکی از مهم‌ترین بخش‌های هر سازمانی‌ست که وظیفه مدیریت مهم‌ترین دارایی هر سازمان، یعنی سرمایه‌ی انسانی‌ را دارد. این واحد با خودکارسازی ورود و خروج کارکنان و اصلاح ساعت‌های کاری، مدیریت پرداخت‌ها و برنامه‌های آموزشی برای ارتقای سطح عملکرد کارکنان نقش به‌سزایی در افزایش بهره‌وری سازمانی دارد. وجود سیستم کامل مدیریت منابع انسانی در ERP ایرانی تیم‌یار علاوه‌بر در اختیار قرار دادن تمام ابزارهای مدیریت کارکنان در داخل سازمان، ابزار انجام دورکاری و مدیریت کارکنان دورکار، «ثمر» را نیز در اختیار کسب‌وکارهای ایرانی قرار داده تا آن‌ها با خیالی آسوده کارکنان دورکار خود را مدیریت کنند.

erp ایرانی تیم یار

 

مدیریت پروژه

یکی از اصلی‌ترین کارکردهای نرم‌افزار ERP امکان دیجیتالی کردن فرایندهای کاری و پروژه‌های سازمانی‌ست، امکان اطلاع واحد‌های مختلف و درگیر در پروژه و اضافه کردن اعضای مختلف در لحظه و اطلاع تمام واحدها از روند پیشرفت پروژه تنها بخشی از مزایایی‌ست که سیستم مدیریت پروژه ERP ایرانی تیم‌یار در اختیار کسب‌وکارها قرار می‌دهد.

ERP تیم‌یار؛ یک ERP ایرانی کامل

وجود بیش‌از ۳۰ ماژول و ۱۰۰ سیستم و زیرسیستم متنوع در کنار راهکارهای تخصصی مثل سایت‌ساز یکپارچه، مدیریت هوشمند تولید،‌ مدیریت دورکاری کارکنان، بهای صنعتی و بازرگانی، و فضای کار دیجیتال همگی نرم‌افزار ERP تیمیار را تبدیل به محصولی فراتر از یک ERP ساده کرده‌اند، ‌این ERP ایرانی با ارایه ویژگی‌ها و مزایایی کاملا کاربردی در کنار قیمت مقرون به‌صرفه و از همه مهم‌تر تمام ایرانی بودنش ابزار کسب‌وکارها برای حضوری رقابتی‌تر در بازار است. تیم یار یکی از بهترین ERP های ایرانی است. 

 

با ERP تیم‌یار آشنا شوید

 

 

{{ message_need_to_login }}
{{language.message_not_empty}}
{{count_of_comments}} 
{{massage_and_class_chat.message}}
{{massage_and_class_tariff.message}}