نرم افزار حسابداری تیمیارERP

نرم افزار حسابداری این روزها به عضوی جدانشدنی از فرایندهای کسب‌وکارها تبدیل شده است. با پیشرفت سازمان‌ها و اهمیت به مدیریت درست و تصمیم‌گیری آگاهانه، نیاز به یکپارچگی کل سازمان و وجود نرم افزارهای مجتمع که کل سازمان و بخش‌های آن را پوشش می‌دهد، دوباره کاری‌ها را حذف می‌کند، گزارش تحلیلی تحت هوش تجاری ایجاد می‌نماید، هزینه را کاهش و سود را افزایش می‌دهد و کسب و کار را به سوی بهبود و رضایت پیش می‌برد، کاملاً مشهود است.

قلب یک سازمان بخش مالی و حسابداری آن است، اما این قلب زمانی خوب کار می‌کند که در کنار آن بخش‌های مدیریت انبار و کنترل موجودی، مدیریت فروش، مدیریت خرید و تدارکات، مدیریت اموال و دارایی ثابت، مدیریت تولید، مدیریت خدمات پس از فروش، مدیریت نگهداری و تعمیرات، مدیریت ارتباط با مشتری، اتوماسیون اداری، مدیریت پروژه و حتی موارد مرتبط با اطلاع‌رسانی‌های درون و برون‌سازمانی حیات داشته و در کنار هم و بصورت یکپارچه همراه باشند. همچنین، باید به قیمت مناسب راه‌اندازی و از همه مهمتر به برطرف نمودن نیازهای کسب و کار بدون گیج شدن در میان نرم افزار‌های جزیره‌ای موجود، توجه بسیار داشت. طیف وسیع نرم افزارهای حسابداری از نرم افزار حسابداری تولید گرفته تا نرم افزار حسابداری خدماتی و نرم افزار حسابداری ارزان قیمت این روزها به ابزارهای کمکی اصلی سازمان‌ها برای مدیریت فرایندهای مالی و حسابداریشان تبدیل شده است. 

اهمیت نرم افزار حسابداری

نرم افزار حسابداری تحت وب تیمیار، اطلاعات مالی را از شعبه مورد نظر و بخش‌های مختلف مدیریت خرید و تدارکات، مدیریت فروش، حقوق و دستمزد، منابع انسانی، اموال و دارایی ثابت، انبار و کنترل موجودی کالا، بهای تمام شده و مدیریت ارتباط با مشتری جمع‌آوری نموده و با تحلیل داده‌ها، انواع گزارش‌های مالی لحظه‌ای را از وضعیت سازمان در ابعاد مختلف به شما ارائه می‌دهد. در این نرم افزار به کمک زیرسیستم ارزهای خارجی می‌توان معاملات ارزی و صورت‌های مالی عملیات خارجی سازمان را به واحد پول ملی نرخ‌گذاری نمود. همچنین، با راهکار هوش تجاری تحت وب تیمیار می‌توانید گزارش‌های مالی یکپارچه و به‌هنگام را از وضعیت سازمان در ابعاد مختلف داشته و تجزیه و تحلیل و تصمیم‌گیری‌های مالی، ساده و سریع انجام شوند.

سیستم ERP و نرم افزار حسابداری

امروزه یکی از راه‌کارهای تحول‌آفرین در زمینه امور مالی سازمان‌های مختلف نرم افزار حسابداری است. این سیستم تمامی‌نیازمندی‌های سازمان به امور حسابداری را در مرکزی واحد و با سرعت و کیفیتی مطلوب پردازش می‌کند. سیستم‌های ERP در کنار نرم افزار حسابداری می‌توانند مجموعه کاملی از امکانات مرتبط با کسب و کارتان را فراهم کنند. با بهره‌گیری اصولی از چنین سیستم‌هایی می‌توانید امیدوار باشید که:

  • دانش سازمانی‌تان در مرکزی مطمئن و واحد گردآوری می‌شود؛
  • تمامی‌فرایندهای سازمان را تحت کنترل دارید؛
  • اطلاعات روزآمد به‌صورت آنی از تمام بخش‌های سازمان در اختیارتان است؛
  • تصمیم‌گیری‌های خرد و کلان سازمانی آگاهانه‌تر و بر اساس واقعیت‌های موجود گرفته می‌شوند؛
  • فعالیت‌های حسابداری بدون وقفه و با دقت تمام در حال انجام هستند.

نرم افزار حسابداری را باید برنامه‌ای کاربردی و پایه‌ای بدانیم که به سازمان امکان می‌دهد تا جریان پول را برای بررسی و حسابرسی داخلی و خارجی ثبت کند. چنین ابزاری در کنار سیستم‌هایی نظیر ERP برای ارزیابی سلامت مالی سازمان و حصول اطمینان از انطباق قانونی فعالیت‌ها از طریق ابزارهایی نظیر دفتر کل، حساب‌های پرداختنی و دریافتنی، سفارش‌های خرید، مدیریت سهام و صورتحساب ضروری است. نرم افزار حسابداری نه‌تنها باید بتواند گزارش‌های سریع و دقیق سود و زیان را همراه با سایر معاملات مالی در اختیارتان بگذارد بلکه باید الزامات قانونی منطقه یا کشور خاصی را که کسب و کار در آن انجام می‌شود، رعایت کند.

نرم افزار حسابداری در مدیریت سازمان

فارغ از پرداختن به قوانین متغیر، لازم است نرم افزار مدیریت مالی را برای سازمانتان برگزینید که به کمکش بتوانید:

  • کارهای حسابداری پرزحمت را خودکار کنید؛
  • گزارش‌ها و اسناد مالیاتی را در سریع‌ترین زمان فراهم کنید؛
  • خطر خطای انسانی در محل کار را کاهش دهید، به‌خصوص اگر در پلتفرمی‌مجازی کار می‌کنید.

سیستم‌های ERP می‌توانند کارکردهای ضروری کسب و کار نظیر حسابداری، برنامه‌ریزی مالی و تحلیل، زنجیره تأمین، مدیریت موجودی و تدارکات را یکپارچه کنند. این سیستم‌ها با رابط کاربری و مدل داده‌ای مشترکی عرضه می‌شوند و نیاز به جابجایی بین سیستم‌ها یا ادغام کردن داده‌ها برای مدیریت جنبه‌های مختلف کسب و کارتان را از بین می‌برند. نرم افزار حسابداری خواه به‌صورت مستقل به کار گرفته شود یا به‌عنوان یکی از ماژول‌های نرم افزار ERP باید بتواند تراکنش‌های مالی روزانه و امور حسابداری زیر را ثبت و مدیریت کند.

  • دارایی‌های ثابت
  • هزینه‌ها
  • درآمد
  • حساب‌های دریافتنی
  • حساب‌های پرداختنی
  • حسابداری فرعی
  • گزارشگری
  • تحلیل

بنابراین، سیستم حسابداری کامل، دارایی‌ها، بدهی‌ها، درآمدها و هزینه‌های سازمان را پیگیری می‌کند. سپس این تراکنش‌ها را به‌صورت آنی در دفتر کل ثبت می‌کند و دسترسی فوری مدیران مالی، خزانه‌داران و کنترل‌کنندگان را به داده‌های مالی دقیق و آنی فراهم می‌کند. همچنین، به صاحبان کسب و کارها امکان می‌دهد تا عملکرد سازمانشان را تا سطح عملیاتی مشاهده و بررسی کنند.

ثبت کردن سیستماتیک تراکنش‌های مالی در نرم افزار حسابداری امکان تهیه صورت‌های مالی سه‌ماهه و سالانه اعم از ترازنامه، صورت سود و زیان، صورت جریان‌های نقدی و صورت‌های حقوق صاحبان سهام را فراهم می‌کند. نرم افزار حسابداری جزء کلیدی سیستم برنامه‌ریزی منابع سازمانی (ERP) است.

نرم افزار حسابداری در زمینه کمک کردن به سازمان‌ها جهت اجرای فرایندهای تجاری روزمره‌شان بسیار اهمیت دارد. این کار به صاحبان کسب و کارها امکان می‌دهد تا نبض سلامت مالی شرکتشان را در دست داشته باشند. در ادامه به برخی از امکانات این سیستم اشاره می‌کنیم.

نرم افزار حسابداری به‌گونه‌ای طراحی شده است که به‌طور خودکار ورودی‌های مختلف را در دفتر کل ثبت می‌کند و به مدیران مالی و کنترل‌کننده‌ها امکان می‌دهد تا اطلاعات مالی را به‌صورت آنی مشاهده کنند.

راهکار کامل نرم افزار حسابداری کاری بیش از حسابداری صرف را می‌تواند انجام دهد. این سیستم به سازمان‌ها کمک می‌کند تا:

  • انباشتگی سوابق را کاهش دهند؛
  • بودجه‌ریزی و پیش‌بینی بهتری داشته باشند؛
  • هزینه‌ها را به‌طور کامل و به‌درستی طبقه‌بندی و مدیریت کنند؛
  • به‌صورت یکپارچه با سیستم‌های بانکی ادغام شوند؛
  • امکان حسابرسی دقیق‌تری را فراهم کنند؛
  • سوابق ردیابی دقیق همه دارایی‌ها و بدهی‌ها را در نرم افزاری واحد داشته باشند.

قابلیت مدیریت وجوه نقد در نرم افزار حسابداری به‌وسیله تطبیق خودکار تراکنش‌های نقدی با صورت‌حساب بانکی، موقعیت‌های نقدی دقیقی را فراهم می‌کند. چنین قابلیت‌هایی باعث می‌شوند تا شرکت‌ها سرمایه‌گذاری، استقراض و سایر تصمیمات نقدی را بر اساس بدهی‌ها، مطالبات، گزارش‌های حقوق و دستمزد و تراکنش‌های خارجی به‌صورت به‌هنگام و با پیش‌بینی کردن خودکار وجوه نقد انجام دهند.

راهکار حسابداری به سازمان کمک می‌کند تا کل چرخه مالی دارایی‌ها از جمله خرید، سرمایه‌گذاری، استهلاک و خروجشان را مدیریت کنند. داشتن چنین دید کاملی نسبت به کسب و کارها کمک می‌کند تا صورت‌های مالی دقیقی در ارتباط با ارزش‌گذاری و استهلاک دارائی‌ها تهیه شوند.

نرم افزار جامع حسابداری تیمیار

بهترین دفاعی که سازمان می‌تواند در برابر تقلب و دسترسی غیرمجاز به حساب‌ها داشته باشد، نرم افزار حسابداری مجهز به امنیت داخلی، مدیریت ریسک و کنترل‌های حسابرسی است. این کنترل‌های داخلی و تفکیک وظایف کمک می‌کنند تا مطابق ضوابط و شفاف عمل کنید و شرکتتان مرجعی امن و واحد برای داده‌ها داشته باشد.

مدیریت کردن مجموعه‌هایی که با مشتریان سر و کار دارند، از قابلیت‌های مهم نرم افزار های حسابداری است. با مدیریت کردن جامع مجموعه‌ها، رتبه‌بندی مشتریان و مدیریت پرداخت‌های مجموعه و امور مالی مربوط به مشتریان شرکت بهتر رسیدگی می‌شوند.

قابلیت‌های مدیریت درآمد پیش‌بینی شده در نرم افزار حسابداری سیستم‌های ERP فرآیند تحلیل داده‌ها و نتایج را برای حداکثرسازی درآمد و سودآوری، خودکار می‌کند.

یک نرم افزار حسابداری بی‌نقص نه‌تنها تراکنش‌های مالی را ثبت می‌کند، بلکه قابلیت‌های گزارش‌دهی و تحلیل را نیز در خودش دارد. این داشبوردهای از پیش ساخته شده به رهبران مالی کمک می‌کنند تا سلامت مالی سازمانشان را رصد کنند و اطلاعات دقیق‌تری به دست آورند. این داشبوردها شاخص‌های کلیدی عملکرد مالی (KPI) را به‌صورت آنی اندازه می‌گیرند؛ از جمله: نسبت فعلی، نسبت سریع، نسبت بدهی به حقوق صاحبان سهام، سرمایه در گردش خالص و گردش موجودی. 

انتخاب نرم افزار حسابداری

هنگام خرید نرم افزار حسابداری لازم است مواردی را در نظر بگیرید. این کار به معیارهایی مرتبط با نیازها و اولویت‌های مختص کسب و کارتان بستگی دارد. با وجود این، چندین معیار کلیدی را می‌توانید در هنگام خرید سیستم حسابداری چه در قالب ERP و یا به‌صورت مستقل به شرح زیر ملاک عمل قرار دهید.

  • کامل بودن: ماژول صورتحساب یکپارچه نرم افزار حسابداری در کنار عملیات اصلی‌اش باید کامل باشد. در صورت امکان، باید سیستمی‌را بخرید که دست‌کم برخی عملکردهای اولیه مرتبط با صورتحساب را در خودش داشته باشد. به این ترتیب، از خرید نرم افزار اضافی یا انتقال دادن داده‌ها به سیستمی‌دیگر بی‌نیاز می‌شوید.
  • سفارشی‌سازی: هیچ سیستم حسابداری با «اندازه‌ مناسب» سازمانتان وجود ندارد. در واقع، این سیستم را باید از متنوع‌ترین مجموعه نرم افزارهای هدفمند ERP بدانیم. دلیل چنین وضعیتی این موضوع است که هر شرکتی محاسبات مالی خاصی را انجام می‌دهد و مجموعه متفاوتی از نرم افزارها به کارش می‌آید. اگر نمی‌توانید سیستم خاصی را پیدا کنید که با مدل کسب و کارتان سازگار باشد، در این‌صورت باید به‌دنبال سیستمی‌انعطاف‌پذیر باشید که بتوانید با عملیاتتان تنظیمش کنید؛ یعنی نرم افزار حسابداری که بتواند با کسب و کارتان تکامل یابد.
  • کاربرپسندی: هیچ چیز درباره رویه‌ها و محاسبات حسابداری ساده نیست؛ اما حداقل کاری که سیستم حسابداری جدید باید بتواند انجام دهد این است که محیطی دیداری برای کار در اختیارتان بگذارد. این کار بدان معنا است که اطلاعات باید به‌طور مرتب چیده شوند و عملکردها در داشبوردی واحد در دسترس باشند. باید بتوانید هرگونه رصد وضعیت یا گزارش‌گیری از عملیات را در عرض چند دقیقه انجام دهید.
  • امنیت: سیستم‌های ERP و حسابداری با حساس‌ترین داده‌های کسب و کار سر و کار دارند؛ یعنی ارقامی‌که شالوده کار سازمان هستند. برای حصول اطمینان از این‌که انجام محاسبات و به‌اشتراک‌گذاری داده‌ها در سیستم به‌صورت امن صورت می‌گیرند، فروشنده‌ای معتبر انتخاب و مکانیزم‌های امنیتی سیستم را از قبل بررسی کنید.
  • قابلیت اتصال: سیستمی‌را تهیه کنید که بتواند با ابزارهای فعلی سازمانتان یکپارچه شود یا در بهترین حالت، API باز را در اختیارتان بگذارد تا آن را به سیستم مورد نظرتان متصل کنید.
  • قابل استفاده در موبایل: نرم افزار در قالب نسخه موبایلی نیز قابل ارائه است. اکثر فروشندگان محبوب سیستم‌های ERP امروزه برنامه‌های بومی‌اندروید و iOS را برای کاربرانشان عرضه می‌کنندکه عملکردشان تقریباً مشابه نسخه دسکتاپ سیستم است.
  • پشتیبانی و قیمت: قیمت سیستم از معیارهای مهمی‌است که با توجه به عوامل مختلفی باید به آن توجه کنید. پشتیبانی ارائه‌دهنده نرم افزار حسابداری باید به‌وسیله تیم‌هایی متخصص و در سریع‌ترین زمان ممکن صورت گیرد. اما واقعیت این است که قبل از این‌که واقعاً مشکلی پیش بیاید، قضاوت کردن درباره میزان کارآمدی تیم پشتیبانی سیستم دشوار است.
  • پشتیبان‌گیری: پشتیبان‌گیری از اسناد حسابداری و مالی کار مهمی‌است. اگر از آن‌ها نسخه پشتیبان تهیه نکنید، ممکن است به‌راحتی سند مهمی‌را از دست بدهید. نرم افزار مالی داده‌ها را به‌گونه‌ای سازماندهی و ذخیره می‌کند که در صورت نیاز، سوابق حسابداری به‌راحتی قابل بازیابی باشند. سیستم‌های حسابداری ابری نیز پشتیبان‌گیری منظمی‌را برای جلوگیری از حذف اطلاعات ارزشمند دارند.

در حال حاضر، توسعه‌دهندگان نرم افزارهای مالی و حسابداری بر روی امکانات بیشتری جهت تسهیل حسابداری تمرکز کرده‌اند. این امکانات بار کارهای سنگین را از دوش حسابداران و کارشناسان امور مالی بر می‌دارند. از نظر فنی، این کار بدان معنی است که اتوماسیون گردش کار در حال افزایش است و به زودی هیچ عملیاتی وجود نخواهد داشت که خودکار نباشد. روندهای جدید در سیستم‌های ERP و نرم افزار حسابداری به سمت فضای ابری متمایل شده‌اند؛ زیرا در حال حاضر جایگزینی امن‌تر، سریع‌تر و به‌صرفه‌تر از آن موجود نیست. فضای ابری جایگزین مناسبی برای سیستم‌های قبلی نرم افزار حسابداری فراهم می‌کند. این ویژگی می‌تواند هزینه‌های سرمایه‌گذاری و مخارج سرمایه‌ای شرکت‌ها را تا حد زیادی کاهش دهد؛ زیرا نیاز آن‌ها به خرید سخت‌افزار یا استخدام کردن کارکنان اضافی IT را از بین می‌برد.

  نرم افزار حسابداری و مالی

 

ویژگی‌های کلیدی نرم افزار حسابداری تیمیار

  • ​ امکان ایجاد شعبه یا سازمان به صورت نامحدود در نرم افزار ERP تحت وب تیمیار

در نرم افزار ERP تیمیار این امکان وجود دارد که یک لایسنس را برای مجموعی از شرکت‌ها (شرکت‌های هولدینگ و یا با شعب متفاوت) استفاده نمود. در واقع دریک لایسنس از نرم افزار ERP تیمیار می‌توان شعب و شرکت‌های مختلف با ساختار حسابداری متفاوت  ایجاد و پیاده سازی نمود و با توجه به سال مالی، نیاز کاربر و حق دسترسی موجود فراخوانی و مورد استفاده قرار گیرد.

  • امکان ثبت همزمان تراکنش‌های ریالی و ارزی

در نرم افزار مالی و حسابداری تیمیار این امکان وجود دارد که ارز‌های متفاوت تعریف و با ثبت هر سند ارزی، سند حسابداری ریالی آن، همزمان و سیستمی‌ثبت شود.

ثبت همزمان تراکنش‌های ریالی و ارزیثبت تراکنش در نرم افزار حسابداری تیمیار

 

  • نامحدود بودن تعریف سطوح حساب‌ها، مراکز درآمد و هزینه​ 

در نرم افزار حسابداری تیمیارERP این امکان وجود دارد که سطوح مختلف مورد نیاز برای حسابها توسط مدیر سیستم در ابتدای پیاده سازی مشخص گردد. همچنین، در تعیین تعداد سطوح در هر یک از دسته بندی‌ها (گروه، کل، معین و تفضیل) هیچ محدودیتی وجود ندارد.

  •  ارتباط اشخاص، مراکز (هزینه و درآمد) و پروژه‌ با حساب‌ موجود

از جمله قابلیت‌های ویژه ماژول حسابداری تیمیار می‌توان به توانایی تعریف اشخاص، شناورها، مراکز و پروژه‌ها به‌عنوان حساب‌های شناور اشاره کرد. با تعریف سطوح مختلف مورد نیاز و ایجاد داده‌های مرتبط، تمامی‌موارد ذکر شده  قابل اتصال و شناوری به هر یک از حسابهای قابل ثبت سند حسابداری می‌باشد.

ارتباط حسابها
ارتباط حساب ها در نرم افزار حسابداری

 

  • ​ ثبت سند خودکار برای ماژول‌های خرید، فروش، صرافی، انبار، اموال و پرسنلی

در روند پرداخت‌های مالی و ثبت اسناد آن، اسناد مرتبط به صورت وابسته به هم، ثبت می‌شوند. اسناد حسابداری، فروش، انبار، حقوق دستمزد، استهلاک، تولید، صرافی و ...سند‌های مالی هستند که در انجام فرایند‌های مالی، گاهاً همزمان ایجاد می‌گردد. به عنوان مثال: با ایجاد فاکتور فروش، اسناد حسابداری و انبار مرتبط با آن به صورت همزمان نیاز به ثبت دارند. از این رو، در نرم افزار  ERP  تیمیار با تنظیمات پایه انجام شده، این اسناد به صورت خودکار و سیستمی‌ثبت می‌گردد و باعث می‌شود تا علاوه بر کاهش کار نیروی انسانی از خطاهای سهوی نیز جلوگیری شود.

  • امکان گزارش گیری لحظه ای مانند ترازنامه (صورت وضعیت مالی) و سود و زیان بدون نیاز به سند اختتامیه

با وجود گزارش‌های پیش فرض متعدد در نرم افزار حسابداری تیمیار امکان گزارشگیری لحظه ای برای تمامی‌موارد​ گزارش کل و معین، ​گزارش دفتر حساب،  گزارش جزئیات حساب،​ گزارش دفتر عملیات نقدی،​ گزارش مانده به تفکیک حساب‌ها،​ گزارش ترازنامه (صورت وضعیت مالی)،​ گزارش تراز آزمایشی،​ گزارش سود و زیان، گزارش مقایسه حساب‌ها،​ گزارش تحریر دفاتر،​ دریافت خروجی اکسل از گزارشات،​ دریافت خروجی اکسل از لیست و رکوردهای اسناد،​ گزارش اسناد پرداختنی،​ گزارش اسناد دریافتنی، گزارش تسعیر ارز،​ گزارش گردش کل عملیات صندوق بین دو تاریخ مشخص،​ گزارش دفتر ریز عملیات صندوق بین دو تاریخ مشخص،​ نمایش لیست حساب‌ها با مانده تمام ارزها به صورت یک جا،​ مشاهده دفتر ارزی حساب‌ها و مشاهده همزمان اطلاعات ارزی و ریالی مربوط به هر حساب،​ مشاهده خلاصه اسناد حسابداری​ نمایش دفاتر مالی مطابق با اسناد ثبت شده روی حساب‌ها،​ مشاهده خط‌های مالی وابسته به هر سند دریافت یا پرداخت و امکان نمایش این گزارش‌ها در داشبورد‌های ماژول خانه با در قالب ویجت گزارش، وجود دارد. همچنین،  چاپ اسناد،​ جستجو روی دفاتر حسابداری و اسناد،​ دریافت کلیه گزارشات بر اساس ارز پایه،​ فیلتر برای اسناد،​ پرینت دفتر حساب با قابلیت ویرایش نمای ظاهری،​ جستجوی چک و دریافت گزارشات بر اساس شماره و دیگر اطلاعات چک و ایجاد گزارش به صورت سفارشی، امکان پذیر است.

 

گزارش سود و زیان
گزارش سود و زیان نرم افزار حسابداری

 

گزارش سود و زیان در نرم افزار حسابداری تیمیار
نمودار تراز آزمایشی
تراز آزمایشی نرم افزار حسابداری تیمیار

 

تراز آزمایشی در نرم افزار حسابداری
گزارش ترازنامه (صورت وضعیت مالی)
ترازنامه در نرم افزار حسابداری

 

ترازنامه در نرم افزار حسابداری

 

  • امکان ایجاد داشبورد مدیریتی، مالی، پرسنلی و... به صورت اختصاصی در نرم افزار حسابداری تیمیار

در نرم افزار حسابداری تیمیار این امکان وجود دارد که هر کاربر در روند کاری خود دید مدیریتی مناسبی داشته باشد. به عبارتی هر کاربر تیمیار می‌تواند یک مدیر بوده و کارهای روزانه و مدت دار خود را با دید مدیریتی و تصمیم گیری، بدرستی رصد کند. در این نرم افزار، این امکان وجود دارد تا داشبوردهای مختلفی بصورت نامحدود با موضوعات تخصصی (به صورت شخصی سازی) توسط هر کاربر ایجاد گردد و در آن گزارشات مورد نیاز بصورت دلخواه، چیدمان و فراخوانی شود. به طور مثال، داشبورد گزارشات مالی ایجاد گردد و تمامی‌گزارشات مورد نیاز موجود و یا گزارشات تحلیلی و ترکیبی مرتبط با آن را فراخوانی نمود. 

ایجاد داشبورد مدیریتی
داشبوردهای مدیریتی نرم افزار حسابداری

 

  • امکان ایجاد انواع گزارش‌های تحلیلی و ترکیبی به کمک BI

در نرم افزار تحت وب تیمیار امکان ایجاد انواع گزارش‌های مالی یکپارچه از طریق راهکار هوش تجاری تیمیار وجود دارد. همچنین توانایی استفاده و مشاهده این گزارش‌های تحلیلی و ترکیبی مالی بر روی داشبور مدیریتی وجود دارد.

نمایش گزارش‌های تحلیلی و ترکیبی
گزارش های نرم افزار حسابداری تیمیار

 

  • محدودیت دسترسی در جزئی ترین حالت برای کاربران و گروه‌ها

امکان ایجاد دسترسی یا عدم دسترسی به انجام عملیات کاربران یا گروه‌های خاص در نرم افزار حسابداری تیمیار وجود دارد. در واقع به راحتی دسترسی‌های کاربران و گروه‌های مختلف قابل مدیریت و برنامه ریزی می‌باشد. دسترسی‌ها در تیمیار علاوه بر گروهی و فردی، جزئی و کلی نیز می‌باشد. در واقع علاوه بر اینکه می‌توان دسترسی دیدن یا ندیدن یک سیستم را در لیست دیگر سیستم‌ها به فرد یا گروه اختصاص داد، در خود آن سیستم هم این امکان وجود دارد که به صورتی جزئی و تک به تک، دسترسی‌های مرتبط با فرد یا گروه خاص آن سیستم نیز تعیین شود.

محدودیت دسترسی‌ها
مدیریت دسترسی ها در نرم افزار حسابداری

ویژگی های نرم افزار حسابداری تیمیار

زیرسیستم‌های نرم افزار حسابداری تیمیار

۱. مدیریت انواع حساب‌ها، اشخاص، شناور، مراکز و پروژه

  • ​ امکان تعریف حساب‌ها در سطوح نامحدود به تفکیک گروه، کل، معین و تفصیلی
  • ​ امکان تعریف اشخاص و ارتباط با مشتریان حقیقی/ حقوقی و پرسنل سازمان در سطوح نامحدود
  • ​ امکان تعریف شناور در سطوح نامحدود
  • ​ امکان تعریف مراکز در سطوح نامحدود
  • ​ امکان تعریف پروژه‌ها در سطوح نامحدود
  • ​ امکان ایمپورت و اکسپورت حساب‌ها
  • ​ امکان کپی تشکیلات یک سازمان به سازمان دیگر
  • ​ امکان تعیین طول کد انواع حساب‌ها به صورت ترکیبی از عدد و حرف
  • ​ امکان تعیین دسترسی دیدن و ثبت سند برای کاربر به هر حساب (حساب‌ها، اشخاص)

۲. مدیریت اسناد حسابداری

  • ​ امکان ایجاد اسناد به صورت ارزی و ریالی با قابلیت ترکیب چند حالتی
  • ​ امکان درج توضیحات روی سند
  • ​ امکان ضمیمه کردن فایل به بدنه سند
  • ​ امکان امضا، رد و برداشتن امضای اسناد حسابداری
  • ​ تغییر وضعیت سند به حالت‌های یادداشت، موقت، بررسی شده و دائم
  • ​ امکان تغییر وضعیت اسناد پرداختنی به حالت‌های پاس شده، پاس نشده یا عودت شده، برگشت شده، ابطال شده عودت شده و برگشت به صندوق
  • ​ امکان تغییر وضعیت اسناد دریافتنی به حالت‌های وصول نشده، در جریان وصول، وصول شده، برگشتی، واگذار شده
  • ​ حذف رکوردهای حسابداری بر اساس دسترسی‌های کاربر
  • ​ امکان برگرداندن اسناد حذف شده
مدیریت مالی و حسابداری در ERP تیمیار

۳. امکان اضافه کردن سند افتتاحیه و اختتامیه و بستن حساب‌های موقت

  • صدور اسناد خودکار بر اساس تنظیمات کاربر از سمت ماژول‌های مالی

۴. تنظیمات

  • ​ امکان انتقال سرفصل‌های حسابداری و اسناد مالی از یک شرکت به شرکت دیگر با انتقال دیتابیس یا از طریق فایل
  • ​ افزودن کمترین و بیشتری نرخ در ارزهای خارجی
  • ​ تعریف تشکیلات با توجه به ماژول سازمان، سال مالی، کاربران و گروه‌های کاربری
  • ​ تعریف کاربران و گروه‌ها با سطوح مختلف کاری
  • ​ معرفی و نگهداری حساب‌های چند شرکت مختلف به تعداد نامحدود به صورت مجزا روی یک سیستم
  • ​ تعریف ارزهای مختلف
  • ​ تعریف ارز دوم و ثبت نرخ برابری برای ارزها با ارز دوم
  • ​ امکان تنظیم صدور خودکار اسناد
  • سند برای هر کاربر
  • ​ سند برای تراکنش‌های هر ماژول
  • ​ سند برای هر تراکنش
  • ​ سند برای تراکنش‌های هم نوع هر ماژول

۵. گزارشات

در نرم افزار حسابداری تحت وب تیمیار امکان ایجاد گزارش‌های پرکاربرد حسابداری و مشاهده نتیجه با قالب و فرمت‌های مختلف درسترس است.

  • ​ گزارش کل و معین
  • ​ گزارش دفتر حساب
  • ​ گزارش جزئیات حساب
  • ​ گزارش دفتر عملیات نقدی
  • ​ گزارش مانده به تفکیک حساب‌ها
  • ​ گزارش ترازنامه (صورت وضعیت مالی)
  • ​ گزارش تراز آزمایشی
  • ​ گزارش سود و زیان
  • ​ گزارش مقایسه حساب‌ها
  • ​ گزارش تحریر دفاتر
  • ​ دریافت خروجی اکسل از گزارشات
  • ​ دریافت خروجی اکسل  از لیست و رکوردهای اسناد
  • ​ گزارش اسناد پرداختنی
  • ​ گزارش اسناد دریافتنی
  • ​ گزارش تسعیر ارز
  • ​ گزارش گردش کل عملیات صندوق بین دو تاریخ مشخص
  • ​ گزارش دفتر ریز عملیات صندوق بین دو تاریخ مشخص
  • ​ نمایش لیست حساب‌ها با مانده تمام ارزها به صورت یک جا
  • ​ مشاهده دفتر ارزی حساب‌ها و مشاهده همزمان اطلاعات ارزی و ریالی مربوط به هر حساب
  • ​ مشاهده خلاصه اسناد حسابداری
  • ​ نمایش دفاتر مالی مطابق با اسناد ثبت شده روی حساب‌ها
  • ​ مشاهده خط‌های مالی وابسته به هر سند دریافت یا پرداخت
  • ​ امکان چاپ اسناد
  • ​ جستجو روی دفاتر حسابداری و اسناد
  • ​ دریافت کلیه گزارشات بر اساس ارز پایه
  • ​ امکان فیلتر برای اسناد
  • ​ امکان پرینت دفتر حساب با قابلیت تغییر اندازه‌های فونت، اعداد و سطر و ستونهای جداول
  • ​ جستجوی چک و دریافت گزارشات بر اساس شماره و دیگر اطلاعات چک
  • ​ قابلیت ایجاد گزارش به صورت سفارشی
گزارش مانده به تفکیک حساب
گزارش گیری در نرم افزار حسابداری
گزارش دفتر حساب
دفترهای نرم افزار حسابداری تیمیار
گزارش تحریر دفاتر
گزارش تحریر دفتر نرم افزار حسابداری
گزارش کل / معین
گزارش گیری در نرم افزار حسابداری تیمیار

 

۶. حسابداری ارزی

  • ​ امکان ایجاد سند تسعیر ارز
  • ​ امکان تعریف چند نوع نرخ ارز
  • ​ امکان ثبت سند براساس ارزهای مختلف
  • ​ امکان ثبت همزمان تراکنش‌های ریالی و ارزی
  • ​ امکان محاسبه انواع گزارشات مانند محاسبه دارایی با استفاده از ارز دوم
  • ​ ایجاد سند به دو صورت عادی و ارزی با قابلیت ترکیب در چند حالت
  • ​ امکان کپی نمودن سند ارزی
محاسبات و عملیات خودکار سیستم

۱. محاسبه لحظه ای سرمایه ریالی و ارزی به ارز ریال بدون نیاز به سند تسعیر

۲.​ محاسبه لحظه ای گزارشات تراز آزمایشی، ترازنامه (صورت وضعیت مالی) و صورت سود و زیان

۳.​ ثبت خودکار تاریخچه برای هر سند

۴. کنترل شماره و تاریخ اسناد جدید با اسناد صادر شده قبلی

​۵. صدور خودکار سند برای تراکنش‌های مالی وابسته به عملیات مختلف انجام شده روی هر چک

​۶. نگهداری به روز اطلاعات صندوق‌ها و بانک‌ها

۷.​ ثبت خودکار اسناد پرداختنی

۸.​ انجام خودکار عملیات مالی مربوط به هر یک از دریافت‌ها و پرداخت‌ها

۹.​ نمایش نام اشخاص و شناور در پرینت عادی اسناد

۱۰.​ ایجاد لینک اشخاص، شناور و حساب به دفتر حساب مربوطه

۱۱.​ محاسبه سرمایه با ارزی دوم توسط نرخ برابری

{{massage_and_class_chat.message}}
{{massage_and_class_tariff.message}}