این نشست به همت آقای دکتر صدیق در فضایی صمیمانه و شفاف با محوریت توسعه زیرساختها و افزایش ارتباط بین شرکتهای دانش بنیان در ساختمان اصلی پارک علم و فنآوری برگزار شد.
طی این مراسم، دو طرف در جهت پیشبرد اهداف مشترک خود پیرامون حمایت از شرکتهای دانش بنیان در حوزههای مختلف به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.
از جمله مسائل مطرح شده در این نشست، تخصصی شدن گرایشهای موجود در پارک علم و فنآوری در حوزه IT، تحقیقاتی و … در آینده نزدیک بود. همچنین، درخصوص آماده کردن طرحی برای ایجاد ارتباط با اساتید دانشگاه تهران در حوزه علمی فنآوری و فراهم آوردن بستری برای انعقاد قرارداد با شرکتهای مستقر در حوزه توسعه بحث و تبادل نظر بهعمل آمد.
مساله دیگری که درخصوص آن تصمیمگیری شد، فراهم آوردن بستری برای دانشجویان بود تا بتوانند در دوره کارورزی خود در پارک علم و فنآوری به فعالیت بپردازند؛ همچنین، امکانی برای دانشجویان نخبه فراهم شود تا مدت فعالیت آنها در شرکتهای دانش بنیان مستقر در پارک از مدت خدمت سربازی آنها کسر شود.
معافیت مالیاتی مساله مهم دیگری که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. در حال حاضر، معافیت مالیاتی عملکرد و حقوق در سایر پارکهای علم و فنآوری در حال اجرا است و تصمیم بر آن شد که علاوه بر این معافیت مالیاتی، معافیت مالیات بر ارزش افزوده نیز در پارک علم و فنآوری دانشگاه تهران عملی شود.
این جلسه با برپایی سفرهی افطار و میزبانی گرم ریاست پارک، فضایی معنوی به خود گرفت و تا پاسی از شب ادامه یافت.
در پایان با توجه به نتایج مثبت و اعلام آمادگی حضار، تصمیم به برگزاری نشستها و جلسات مدون تکمیلی گرفته شد.
گفتنی است، در اردیبهشتماه سال جاری، شرکت دانش بنیان سافت سیستم «تیمیار» ابلاغیه پذیرش در پارک علم و فنآوری دانشگاه تهران را دریافت کرد و به موجب آن بهعنوان عضو شبکه شرکتهای همکار پارک برای انجام فعالیتهای مهندسی و تحقیق و توسعه شناخته شد. شرکتهای پذیرفته شده ضمن بهرهمندی از مزایای عضویت در این شبکه، میتوانند نسبت به اسکان در محوطه پارک اقدام نمایند. در همین اثنا، مراحل اولیه اسکان شرکت سافت سیستم در پارک علم و فنآوری در حال انجام است.
در حال حاضر، ۱۴۰ شرکت دانش بنیان در پارک علم و فنآوری مستقر هستند.