نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات جیتکس ۲۰۲۰ در آذرماه امسال با حضور نمایندگانی از کشورهای مختلف جهان از قارههای آسیا، اروپا، آمریکا و آفریقا در مرکز تجارت جهانی شهر دبی در کشور امارات متحده عربی برپا شد.
در این نمایشگاه آخرین تکنولوژیهای روز دنیای سختافزار و نرمافزار توسط شرکتها و سازمانهای دولتی و خصوصی قارههای ذکر شده به نمایش گذاشته شد.
تمرکز بزرگترین نمایشگاه حوزه تکنولوژی و فناوری بر فناوری نسل پنجم، آینده خودرانها، هوش مصنوعی، شهرهای هوشمند و سبک جدید زندگی بر پایه وب بوده است و آنچه بیش از دیگر موضوعات ارائهشده در این نمایشگاه نظر همگان بخصوص صاحبان کسبوکارهای مختلف را به خود جلب کرده بود، ورود و تاکید شرکتهای مختلف به تکنولوژی هوش مصنوعی، ابزار مدیریت کسبوکار و بهرهگیری از فناوری نسل ۵ یا همان اینترنت ۵G بود.
اهمیت و جایگاه شرکتهای تازه وارد به عرصه تکنولوژی در این نمایشگاه آنگاه نمایان شد که استارتآپها بخشی از این نمایشگاه شدند تا زمینهای برای جذب سرمایهگذار و با ارائه ایده و یا حتی ایدهگرفتن از سایرین ایجاد شود.
ارائه ایدهها و اختراعهای جدیدی که بر پایه هوش مصنوعی (artificial intelligence) طراحی و تولید شده بودند، خبر از آیندهای به روز با امکانات و ماشینآلاتی را میداد که تفکری عظیمتر از انسان در آیندهای نزدیک، دور از انتظار نخواهد بود.
امروزه با توجه به دادههای فراوان موجود در سازمانها و شرکتهای مختلف دولتی و خصوصی و همچنین نیاز کسبوکارها به فرآیند دورکاری پرسنل خود، در شرایط بخصوص امروز، استفاده از هوش مصنوعی در آسانکردن کارها، پروسه و پروژهها و موضوعات مختلف از جایگاه ویژهای برخوردار است لذا تمامی مدیران کسبوکارهای مختلف نیز بر این امر واقف هستند که، برای مدیریت مجموعه خود باید از بهروزترین ابزارها استفاده کنند.
با ادغام هوش مصنوعی و کلان داده به بسیاری از مفاهیم و گزینههای جدیدی میرسیم که هر کدام قابلیت متحولکردن بخش عظیمی از کسبوکارهای مختلف را دارد، هوش مصنوعی و کلان داده در کنار هم میتوانند به کسبو کارها کمک کنند تا علاقه و نیاز مشتریان خود را بهتر درک کنند.
راهکار مدیریت دورکاری کارکنان ERP تیم یار؛ نگرشی نو در حل مشکلات مدیران کسبوکار
همچنین در نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۰ به ابزارها و راهحلهای دورکاری پرداخته شد که با توجه به تجربههای منفی و مثبت مدیران کسبوکارهای مختلف در این نمایشگاه، گویا مدیریت دورکاری برای همگان نامفهوم و غیرقابل دستیابی بوده است و تمام ابزارهایی که تاکنون ارائهشدهاند، دورکاری را در جلسات آنلاین و ارتباطات تلفنی و بررسی کارکرد نیروها بر اساس دوربینها و… تعریف کرده است و این یعنی هیچکس به مبحث اصلی و مفهوم درست آن تاکنون توجه نکرده است.
اما باید بگوییم تیمیار در کنار تمامی خدمات کاربردی خود همچون ERP ابری، فروشگاه یکپارچه آنلاین و راهحلهای تخصصی خود در بخشهای مختلف کارکردی مدیریت یکپارچه یک کسبوکار، در شرایط سخت کرونایی کشور، علاوه بر ارائه راهحلهای مختلف، به فکر مدیریت دورکاری کارکنان با نگرشی نو بر پایه هوش مصنوعی افتاد، تفکری که آینده را پیشبینی کرد و راهکار جامع مدیریت دورکاری کارکنان ERP تیمیار را ارائه داد.
نظرات شما سازنده ایدههای جدید تیمیار در راستای مدیریت یکپارچه کسبوکار
امروز تیمیار با تکیه بر دانش تخصصی جوانان باانگیزه ایرانی توانسته راهکاری را تهیه و تولید کند که نه تنها کارمند، بلکه مدیر یک کسبوکار، تمامی کارکرد نیروی انسانی خود را با تکیه بر آن به شیوه مانیتورینگ صددرصد و ارائه گزارشات کمی و کیفی لحظهای، بتواند بررسی و نظارت کند.
گفتنی است؛ تیمیار با تکیه بر اندیشه، همفکری، پیشنهادات و انتقادات شما مشتریان عزیز میتواند در آیندهای نزدیک این راهکار را بهصورت جامع و هدفمندتری با استفاده از ابزارها و سنسورهای پیشرفته چهرهشناسی بدون نیاز به ثبت ورود و خروج در سیستم، نیز ارائه کند.
اهداف بزرگ و کاربردی تیمیار امروز پیوسته به درخواست و انتقادات و پیشنهادات شما مشتریان وابسته است که در این میان لازم است ما را از نظرات ارزشمند خود بی نصیب نگذارید.
توسعه مدیریت هوشمند یکپارچه کسب و کار