برنامه ریزی برای شرکت در کنفرانس حسابداران و مدیران مالی
نهمین کنفرانس حسابداران و مدیران مالی در تاریخ چهارم بهمن ماه سال جاری در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار خواهد شد. این کنفرانس با حضور صاحب نظران، اندیشمندان، دانشگاهیان، مدیران، متخصصان و خبرگان مالی، حسابداری و حسابرسی برگزار خواهد شد. این کنفرانس زمینه مناسبی برای معرفی “تیمیار” خواهد بود. قابل ذکر است در بیست و یکمین نمایشگاه الکامپ بسیاری از مراجعین خواهان نرم افزار حسابداری با قابلیت های خاص بودند و دمو اولیه “تیمیار” باعث تعجب و تحسین مدیران بود.
“تیمیار” می تواند انقلابی در صنعت نرم افزار ایران ایجاد کند.
همیشه پرسنل با سابقه کار زیاد، نشانه قدمت یک شرکت یا مجموعه می باشد. آقای عبدالملکی متولد ۱۳۴۶ با ۲۹ سال سابقه کار یکی از قدیمی ترین کارشناسان شرکت می باشد. ایشان از سال ۱۳۶۸ با مجموعه همکاری دارند و از سال ۱۳۷۳ با مجموعه به صورت تمام وقت کار می کنند. از معرفی و فروش نرم افزارهای “کاتب” و “حسابدان” از تولیدات همین مجموعه در سال ۱۳۷۰ شروع به کار کردند و در حال حاضر با “تیمیار” زندگی می کنند. وقتی در مورد “تیمیار” نظرشان را جویا شدم که “تیمیار” را چطور ارزیابی می کنید گفتند “تیمیار می تواند انقلابی در صنعت نرم افزار ایران ایجاد کند.”
نسخه ۱.۲۱ هسته “تیمیار” در تاریخ ۹۴/۱۰/۱۳ ارائه گردید. از تغییرات این نسخه می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
- اضافه شدن امکانات زیر به ماژول تلگرام:
- ایجاد گروه جدید در تلگرام
- اضافه کردن و حدف اعضاء در گروه
- نمایش تعداد اعضای گروه و لیست اعضاء
- حذف گروه
- تغییر نام یک گروه
- اضافه شدن امکانات زیر به ماژول مجوز:
-
اضافه شدن فیلتر امکان فعالسازی در بخش فیلتر
-
در حالتی که اکتیوشین وجود ندارد فقط کاربران ادمین (کاربرانی که در گروه administrators هستند) لود می شوند
-
با کلیک بر روی عنوان هر یک از ستونها بر اساس آن ستون مرتب سازی انجام می شود.
-
امکان فعالسازی مجدد در صورت عدم تغییر system info
-
امکان دانلود فایل های مورد نیاز برای نصب روی سرور cloud
-
کلید دانلود بعد از ایجاد تا دو هفته اعتبار دارد و به تعداد دلخواه قابل استفاده خواهد بود
-
در تاریخ ۹۴.۱۰.۱۵ قابلیت های جدیدی برای نسخه ۱.۲۱ “تیمیار دولتی”، “تیمیار صنعتی” و “تیمیار بازرگانی” ارائه گردید که برخی از تغییرات عبارتند از:
- تحویل نسخه ۳ ایجاد جریان کار طبق استاندارد BPMN و اضافه شدن دروازه جامع، ترکیبی از دروازه های موازی و انحصاری
- اضافه شدن بارکد به ماژول انبار
- امکان ایجاد فیلدهای سفارشی برای کالا و انبار
- و …
برای آگاهی از تغییرات بیشتر لطفاً به خبر ” ارائه نسخه ۱.۲۱ تیم یار دولتی، صنعتی و بازرگانی ” مراجعه نمایید.